Ništa od penzije! Saša Popović priprema spektakl u novoj sezoni "Zvezda Granda"

Iz Grand produkcije obećavaju neviđeni spektakl na ovim prostorima, od septembra 2018. godine kada počinje nova sezona muzičkog takmičenja

  • 3
Saša Popović, Foto: Promo

Činjenica da je sezona 2017/2018 "Zvezde Granda" nedavno završena, za čelnike Grand produkcije ne predstavlja nikakvo profesinalno olakšanje, budući da nemaju mnogo prostora za predah.

Naime, od septembra se očekuje potpuno nova sezona, a s tim u vezi iz Granda poručuju da gledaoce očekuje neviđeni spektakl!

Očekuje nas spektakularna jesen i nešto potpuno novo i drugačije kada je reč o "Zvezdama Granda". Obaveštavmo sve kandidate da će svi koji su prošli u novu sezonu našeg takmičenja biti obavešteni najkasnije do 20. avgusta - navodi se u saopštenju pres sluzbe pomenute produkcije.

S druge strane, Saša Popović uprkos odmoru danonoćno bira najbolje pevače sa svih audicija na kojima je bio, pa od njegovog odmora u svakom smislu te reči, za sada nema ni govora. Ali, ni od najavljene penzije.

VIDEO: Saša Popović o Zvezdama Granda

VIDEO: Koliko para su Saša i Žika potrošili na svadbi Aleksandre i Filipa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA