Karleuša odgovorila hejterima i objasnila zašto se slikala gola! (FOTO)

Pevačica je rešila da progovori o slikama koje su uzdrmale svet

  • 27
Karleuša, Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša skinula se potpuno gola, a sve zarad kampanje za zaštitu životinja i poručila "Radije ću da budem gola nego da nosim krzno"!

Jelena Karleuša skroz gola stala u zaštitu životinja! (FOTO)

Pevačica je prva javna ličnost sa naših prostora koja je pozirala za ovu poznatu kampanju.

- Kao osoba javnog života sa velikim uticajem na mladu populaciju, posebno u ovom delu Evrope, želim da predstavljam dobar primer, da budem dobar predvodnik - poručila je Jelena i dodala:

- Ova kampanja uključuje slavne ljude iz celog sveta, koji podižu svoj glas i efikasno deluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način - protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo lepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lepo - ubijanje ne može biti lepo.

Jelena se potom oglasila na društvenim mrežama i poručila da je najbitnije promeniti stav.

- Gledala sam PETA video-snimke koji prikazuju kako brutalno ubijaju životinje zbog krzna. Plakala sam i užasnuto gledala taj horor. Moje srce se slomilo, jer sada potpuno razumem šta ljudi rade životinjama svakog dana. Nanosimo toliko bola i patnje i ja odbijam da budem deo toga. Nikad više - rekla je Karleuša.

- Za sve one koji će napisati budalaštinu tipa "ona je nosila krzno, jela meso i slično", samo da objasnim... Niko to ne spori. Bitno je promeniti stav, biti bolji čovek i učiniti pravu stvar. Ako mogu ja, može svako - poručila je Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    6. jul 2018 | 20:34

    Ne nosi krzno ali nosi kozne cipele, pantalone,torbu. Zena ne zna ni gde tera ni gde udara. Kontradiktorna je sva. Mozda se neko i lozi na nju ? Ja lichno ne bih biciklu na nju naslonio. Niti mi je lepa, niti zenstvena a i pevanje joj je kreshtanje kao jare kad se zaglavi medj tarabe..

  • sule

    6. jul 2018 | 20:39

    Tesko onom ko u cetrdesetim poludi

  • Realno

    6. jul 2018 | 19:55

    A sta si mislila kad si tek sa 40 godina skontala da se zivotinja mora ubiti da bi se dobilo krzno ili koza? Daj mani se Jelena, to ti je samo izgovor da se slikas gola i kraj. Ko voli da nosi krzno nosice ga i dalje, bas ces ti da utices na nekog da prestane da nosi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA