≫ 

Rada Manojlović ispričala koji je za nju najteži trenutak u životu

Pevačica je otvorila dušu...

  • 6
Rada Manojlovic, Stefan Dimitrijevic, snimanje spota Lavlje krzno Foto: ATA Images

Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih pevačica u Srbiji mlađe generacije. U intervjuu za portal "Ženske tajne" ona je pričala o estetskoj hirurgiji, najtežem trenutku u životu i ostalim stvarima.

Kako to da se bavite javnim poslom, a da nikada niste podlegli masovnom trendu estetske hirurgije?

Rada Manojlović: Zato što ja mnogo volim sebe. Bez obzira na svoje mane kojih sam itekako svesna, ja znam šta bi sve tu moglo da se promeni i da uvek može bolje. Ja ne kažem da ne bih bila lepša da sada uradim nešto na sebi, ali niko nije proporcijalno rođen i kompjuterski iscrtan. Volim sebe i koliko me zadovolja moj odraz u ogledalu.

Pošto imate veoma uspešnu karijeru, šta treba jedna uspešna žena mora da poseduje?

Rada Manojlović: Uspešna žena mora da bude uporna, da zna da ponese poraz, da zna da postoji neuspeh, a ne samo uspeh. Postoji mnogo stepenica do cilja. Niko nije preko noći postao uspešan, jer ne ide sve uvek „kao po loju“.

Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Koliko je teško jednoj takvoj ženi da nađe muškarca koji će da joj bude životni saputnik?

Rada Manojlović: Ne znam, meni je bilo mnogo teško. Jako je teško kada je žena uspešna, jer je Balkan takvo podneblje koje ne trpi da žena bude glavna, dominantna. Ne daj bože da zarađuje više od muškarca. Ne sme da ima svoje obaveze, jer će je uvek sačekati ono „kako to ti nisi tu kad meni trebaš?“. Naši muškarci su navikli da žene uvek za njih budu dostupne.

Kako znate da je neki muškarac dovoljno zreo i vredan da stoji uz Vas?

Rada Manojlović: To se odmah oseti. Oseti se u razgovoru, u njegovim stavovima. Od zrelog muškarca očekujem da me konstantno gura napred i da me bodri. On ne treba da je jedan od onih „obuci se i zavuci se u kuću i nemoj da ideš nigde“, nego da mi kaže „idi i razvali“, što bi se žargonski reklo.

Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Kako žena treba da se ponaša prema muškarcu da bi ga zadržala pored sebe?

Rada Manojlović: Ima tu nekoliko caka. Ja se vodim onom „što ne želiš sebi – ne radi ni drugima“. Kako se neko ponaša prema meni, tako se i ja ponašam prema njemu. Ja ne volim da mene neko smara, da me davi, da me zivka 200 puta dok sam u emisiji ili na svirci, da me ispituje gde sam, šta sam, i sa kim sam. Ja ne volim tenziju u kući i to isto ja nikada ne stvaram svom partneru. Uz to, nijedan od lepog nije pobegao.

Koji je najteži trenutak koji pamtite i kako sebe bodrite kada ste u teškim životnim situacijama?

Rada Manojlović: Bilo ih je puno, ali ja sam inadžija, te sebe najbolje bodrim inatom. Najteže mi je bilo kada sam prvi put ispala iz Zvezda Granda. Toliko mi je bilo teško da sam sela i sve svoje mane stavila na papir i onda sam počela da radim na sebi i na svom pevanju. Tada sam rešila da sledeći put kad odem na audiciju moram da razvalim i da prođem. Ja sam stvarno takva – neuspeh me tera da budem bolja. Nisam želela u takmičenju da se pojavim kao osrednja. Želela sam da budem najbolja i znala sam da ću biti u najboljem svetlu i da će to biti to.

Šta su za Vas najveće ženske tajne?

Rada Manojlović: Ja nisam osoba koja ima tajne, a nisam ni neko ko se poverava. Kao što rekoh, ja sam jedna otvorena knjiga – sve kažem i ništa me ne jede i ne stoji mi na želudcu. Šta bi bila ženska tajna – kako da sakrijemo celulit?(smeh) Šalim se, ja emotivne tajne nemam, a jedina tajna mi je kakva sam bez šminke, ali to će i ostati tajna!

VIDEO: Rada Manojlović otkrila: Razni ljudi su mi upadali u kuću, hteli su da me odnesu!

(Telegraf.rs/izvor: žensketajne.rs/Matea Trifunović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drago

    7. jul 2018 | 19:09

    Podržala je Lunu tokom Zadruge da bi joj se to na kraju vratilo tako što se i njoj u vezu umiješala jedna Luna. Eh šta ti je život :D

  • Kuvar

    7. jul 2018 | 19:23

    E moja Rado svi te polako ostavljaju,a ti sve starija i mrsavija,vreme ti je da se udas,jel lepota je prolazna a tvoja je vec na zalasku zato pozuri.

  • Zoran Veteran

    7. jul 2018 | 20:37

    Vreme je gazi, dok nadje pravog može da se garažira polako, umislila nešto, i na kraju ništa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA