≫ 

Snežana Savić posle 8 godina tajne veze priznala da ima partnera, a onda je progovorila o bolnoj temi koja se tiče dece

- On je od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? - kaže Snežana na temu udaje za sadašnjeg partnera

  • 8
Snežana Savić, Foto: ATA Images

Snežana Savić osam godina uspešno krije partnera, o kojem za sve to vreme nije čak ni govorila u javnosti, a kamoli ga predstavila ljudima.

Međutim, srpska glumica sada je konačno odlučila da prizna da jeste zaljubljena, ali kaže da nema nameru da eksponira svog partnera.

- Imam nežnog prijatelja. U ovim godinama mi prijaju razgovori, šetnje, putovanja. Nije iz javnog života. On nije uopšte poznat. Jedino ako bih se udala za njega, onda bih ga dovela na slikanje, ali neću se udati, tako da ništa od toga - rekla je Snežana.

Brena je trebalo da igra Ninu u "Boljem životu", a zbog neverovatnog razloga odbila je ulogu koja je proslavila Snežanu Savić!

Na pitanje koliko dugo su zajedno Snežana je rekla:

- Naše nežno prijateljstvo traje već osam godina.

Snežana Savić, Foto: ATA Images

Ipak, otkrila je da nije u pitanju umetnik, ali da voli umetnost i njene pesme, da ju je pratio kroz njen rad, filmove i pesme, i da su se, jednostavno, našli. No, i pored svoh sličnosti i skladnog odnosa, Snežana nije zaprošena.

- On je od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikom ne polažem račune, a u braku bi bilo "gde si pošla, što si došla, kuda si krenula". U ovim godinama to ide teže. Psihomatski teže - iskrena je Snežana.

Ovu epizodu "Srećnih ljudi" su svi čekali! Snežana Savić GOLA U KADI, pogledajte VRUĆE SCENE! (VIDEO)

Lepa glumica koja ima punih 65 godina dotakla se i teme roditeljstva, i priznala je da joj je neizmerno žao što nije imala još dece, pored ćerke Anite.

- Razvela sam se kad je moja ćerka imala tri godine i nisam želela da joj stvaram traume, jer samim tim što dete odvajamo od prirodnog roditelja, mi ga izlažemo stresu. Nisam htela da je opterećujem novim porodicama, supružnicima, uslovno rečeno novom decom, iako mi je žao što ih nisam još rodila. Plašila sam se da Aniti ne nanesem ožiljke - priznala je Savićeva.

VIDEO: Snežana Savić peva Topolsku 18

(Telegraf.rs/Gloria)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 18

    10. jul 2018 | 11:11

    Topolska 18, na vratimaaaa pisee.... Ziva bila legendo

  • M.K.

    10. jul 2018 | 19:23

    Najlepša zena Srbije , školovan umetnik , isti kalibar su Snezana Berišic tj. Extra Nena i Olivera Katarina .

  • игњет

    10. jul 2018 | 17:34

    Никад није касно нити рано. Срећа је свима потребна. Нека је жива и здрава. Сви завидни. Нека остану у самоћи це живот! Тако је и боље. Друго не заслужују!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA