≫ 

Sale Div podiže 3 devojke u isto vreme, obara svakog ko mu se suprostavi, a sada je svetski vicešampion ušao u novi rijaliti (FOTO) (VIDEO)

- Za "Letnji kamp" sam se prijavio, jer ne volim gmizavce i želim novo iskustvo - rekao je Saša Lampaš prilikom ulaska u rijaliti "Letnji kamp"

  • 15

Na televiziji "Hepi" počeo je sa emitovanjem novi rijaliti, pod nazivom "Letnji kamp". Jedan od učesnika je i Saša Lampaš, Sale Div (25) iz Subotice, koji je pravi snagator. Ovaj ogroman momak se ozbiljno bavi sportom, član je srpske reprezentacije u pauerliftingu i vice šampion sveta.

- U sportu sam od devete godine, prvi je bio fudbal, pa kik-boks, a pauerliftingom se bavim relativno kratko, neke dve i po godine... Cilj mi je da izađem na Evropsko prvenstvo ove godine, pošto sam se pre dve godine povredio u Barseloni. Sad želim da uzmem zlato jer sam tamo ostao bez medalje i naravno da plasman na Svetskom prvenstvu popravim. Da posle srebra uzmem zlato - rekao je Saša svojevremeno u intervjuu za "Kurir".

Kako je naveo pri ulasku u rijaliti, važi za ambicioznu i samouverenu osobu.

- Za "Letnji kamp" sam se prijavio, jer ne volim gmizavce i želim novo iskustvo - rekao je Saša prilikom predstavljanja.

Saša je svima na početku rijalitija dao do znanja da ne želi skandale i da je ozbiljan sportista. U "Letnjem kampu" je već imao prilke da pokaže svoju snagu, budući da je takmičaru Milanu oborio ruku.

Pogledajte

S druge strane, kao pravi džentlmen, dozvolio je voditeljki Zorici Dukić da ona njemu obori ruku. U međuvremenu je čak uspeo da jednim potezom podigne tri devojke - ODJEDNOM.

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

Da se radi o pravom snagatoru i pauerlifting šampionu, svedoče snimci i fotografije koji je Lampaš objavio na društvenim mrežama.

Na ovom snimku diže iz benča 232 kilograma:

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

Ovde diže 241 kilogram:

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

Evo još njegovih slika.

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

 
A post shared by Saša Lampaš (@sasalampas) on

VIDEO: Prvi kadrovi Kijinog spota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA