≫ 

Sve je spremno za novi muzički festival "Vrnjačko muzičko leto"

Neki od najboljih vokala naše muzičke scene ulepšaće gostima boravak u Vrnjačkoj banji

  • 1
Dragana Mirković, Zlata Petrović, Halid Muslimović Foto: Telegraf

Vrnjačka Banja dobio je novi muzički festival, „Vrnjačka muzička noč“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih izvođača i to u utorak 17.jula na glavnom šetalištu.

U organizaciju festivala uključila se i opština Vrnjačka Banja, a predsednici te opštine su rekli da su se rado odazvali pozivu, posebno imajući u vidu da će se tako privući pažnja domaćih i stranih turista.

Još jedan razlog da posetite Vrnjačku banju Foto: Marko Todorović

Upravo iz tog razloga, manifestaciju je podržala i Turistička organizacija Vrnjačka Banija. Naglašeno  je i da opština uvek podržava dobre ideje koje mogu da poprave životni standard građana Vrnjačka banje i Srbije, a posetiocima poručila da posete festival, za koji je ulaz besplatan. Na prvom festivalu “Vrnjačko muzičko leto” učestvuju preko 20 imena iz oblasti zabavne i narodne muzike kao što su: Dragana Mirković, Ljuba Aličić, Mira Škorić, Katarina Grujić,Boban Rajović, Šako Polumenta, Jelena Kostov, Katarina Živković, Tamara Milutinović, Bojan Marović, Jadranka Barjaktarević, Nemanja Nikolić i mnogo drugi...

- Ove godine smo napravili ogroman pomak u organizaciji  festivala i ovo će svakako biti najveći muzički festival u Srbiji do sada - istakli su iz organizacije.

VIDEO: A ovako je počeo EXIT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA