≫ 

Prava dama! Anabela izvela psa u šetnju, a onda uradila nešto što je sve uspelo da zgrozi! (VIDEO)

Pevačica se nije nadala da su paparaci u njenoj blizini, pa je uradila nešto što je sve zgadilo

  • 55
Anabela, Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Pevačica Anabela Atijas u poslednje vreme privlači pažnju gde god da se pojavi, a pre par meseci paparaci su uspeli da je uhvate dok je šetala sa ćerkicom i psom, a jedan njen potez prilikom ove šetnje baš svima je zapao za oko.

Ona nije dobro odgojena, Anabela ju je ostavila samu u trinaestoj godini! Bivši zadrugar izneo šokantne detalje iz Luninog života!

Anabelin pas je obavio nuždu nasred ulice, a ona kod sebe nije imala kesicu kako bi izmet skupila i sklonila sa ulice, već se snašla pa je to samo šutnula u stranu, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDE Matora o Luni i Anabeli: Kakva majka takva i ćerka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razocaran u medije

    19. jul 2018 | 12:17

    90% ljudi to isto radi ali je poenta da je medijski udar na porodicu Anabelu,Gagija i Lunu poceo frontalno,razlog Vi znate a i mi citaoci znamo veoma dobro VAS RAZLOG, vade se neke stvari od pre pet godina ali mora da se opravda projekat zvani prevara Kristina Kija Kockar, i kad za koji dan izadje duetska pesma Gagija i Anabela imate da trazite dlaku u jajetu jer Vamm je tako naredjenjo od velikog sefa koji ne trpi kritike

  • Vuk

    19. jul 2018 | 11:01

    Vi ne kapirate medijsku kampanju protiv ove porodice? Koliko je vas lako izmanipulisati pa to je strasno....

  • 🇷🇸🇨🇭

    19. jul 2018 | 12:44

    Vodi se kampanja protiv Djogajevih kao i kampanja da se o Slobi napravi slika kako se kaje zbog svega i zeli pomirenje sa Kijom, kao i kampanja da se od Kije Kockar napravi zvezda. Vidim sve ide kao po loju a i za ocekivati je. Ne bi bilo nesto u redu da ne ide jer nam je narod poznat kao narod koga je lako izmanipulisati tako da to ne bi stimalo bas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA