Nastavak suđenja Luki Lazukiću! Nataša neće prisustvovati ročištu, a evo gde će se pojaviti večeras!

Luka će danas dati izjavu za nasilje u porodici

  • 4
Luka Lazukić i Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Danas će u Prvom osnovnom tužilaštvu biti nastavljeno suđenje Luki Lazukiću kojeg je supruga Nataša Bekvalac prijavila za nasilje u porodici, dok će Nataša večeras nastupiti na jednom beogradskom splavu.

Luka Lazukić video ćerkicu posle tri meseca

Nataša tvrdi da ju je suprug fizički napao u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanu na Dedinju, nakon čega je protiv Luke podnela krivičnu prijavu, a sada pravdu traži na sudu.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Supružnici su se prvi put nakon incidenta videli 2. jula kada je započeo sudski postupak. Iako su samo nekoliko minuta proveli u sudnici zajedno Nataša je ubrzo napustila suđenje zbog toga što se uvodni postupak odužio jer Luka ima pet branilaca.

Luka Lazukić, Foto: Nikola Tomić

Nataša ni danas neće prisustvovati suđenju, ali će večeras nastupiti na beogradskom splavu River. Razočarenju što neće prisustvovati Natinom nastupu na društvenim mrežama podelila je Lukina rođena sestra Ana Kalinić.

- Eto šta ja sutra propuštam... Jer ste me smorili sa politikom preko Drine!!! Nisam upratila vest o sutrašnjem nastupu, ali verujem da će River opet biti krcat. Dragi ljudi, zato vi ne propustite River sutra uveče, prošli put je bilo fenomenalno!!! I sad, neka se jave oni koji mogu 2 puta u ovako kratkom vremenskom periodu da pevaju na Riveru - napisala je Lukina sestra na Fejsbuk profilu.

Printskrin:Fejsbuk/angieana.kalinic.5

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    20. jul 2018 | 11:25

    Koji je sledeci jadnik Sigurna sam da je iscenirala sve jer nije po njenom Strssno los covek

  • Trazim

    20. jul 2018 | 10:40

    Trazi muza a ja zenu, dodji Nato. Nemam da te vodim na limunade po Ibici ali imam ljubav da ti dam, cistu bez agresije. Slabije cemo biti po novinama ali mozes ti to, tako? Zarad ljubavi? Ajde barbiko gubi se vec jednom, idi decu odgajaj mani se splavarenja i javnog zivota, izvedi decu na pravi put, nemoj da ponavljaju tvoje greske !!

  • Neutrini

    20. jul 2018 | 11:11

    Nataša zivi od mikrofona i dobro joj ide... Deca se ne gaje od vazduha! Naravno da joj treba novac da bi ih izdrzavala, zato ne lupetajte gluposti i pustite zenu da peva i odgaja decu, onako kako ume! Da, jeste barbika, u cetvrtak deceniji, da, ima tri propala braka i dvoje dece, ali je isto tako zena borac! Bori se za svoje ideale, u potrazi za covekom svog zivota, prozivela je vise nego sto bi mnogi za pet zivota. Ima veca m. uda nego mnogi muškarci, zato TISINA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA