≫ 

Nakon što je Kiju žestoko iskritikovala, Karleuša prokomentarisala i Lunu, pa rekla nešto što je Đoganijevu oduševilo! (FOTO)

Karleuša je pružila podršku Luni, a Đoganijeva zbog toga nije mogla da sakrije svoje oduševljenje

Jelena Karleuša i Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović, Youtube/Zadruga Official

Pevačica Jelena Karleuša poslednjih dana često tvituje o učesnicima Zadruge koji su nakon rijalitija počeli da se bave pevanjem, ali je ipak rešila da pojedinima pruži i podršku.

Nakon što je Teodora pokazala da ju je Karleuša blokirala na društvenim mrežama, oglasila se i Jelena! (FOTO)

Naime, Jelena je prvi put javno stala na stranu Lune Đogani za koju smatra da je žrtva prevare.

- Iz mog prezira prema rijalitijima izdvojila bih samo onu malu Lunu. Zašto? Pa zato što mi se može i zato što je žrtva nameštaljke. Mala je nameštena da preživi takav linč da ja nemam reči - napisala je Jelena na svom Tviter nalogu.

Jelena se oglasila na svom Tviteru, Printskrin:Tviter/karleusasta

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Lunu koja nam je otkrila da je jako srećna što je jedna tako velika zvezda stala uz nju.

Luna je srećna što joj je Karleuša pružila podršku, Foto: Nikola Tomić

- Mnogo mi znači. Hvala joj na podršci. Kada bi se ukazala prilika volela bih da sarađujem sa njom, sa takvom zvezdom bilo bi mi zadovoljstvo - rekla je Luna za Telegraf.

VIDEO Luna se baš opustila na bazenu, seksepil vrca u belom bikiniju:

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    1. avgust 2018 | 00:00

    Jeco svaka tebi cast jasno i glasno sramota onu devojku staviti na stub srama zbog laznog moralisanja ovog jeftinog bracnog para i njihovog dogovora .

  • CICKA

    31. jul 2018 | 23:52

    Kakio je moguce da nikome nije jasno zasto KARLEUSA,,,udara p KIJI I TEODORI. Pa samo zbog toga sto je Gosp. Raznatovic stala na njihovu stranu. KIJ SMATRA ZRTVOM,,,STO JESTE,,JER JE DOZIVELA STRAHOVITO PNIZENJE KO NI JEDNA ZENA NA SVETU,,I TU NEMA DIEME,,TEODORU ZATO STO JE POIZAVANA I IZDATA OF STRANE LUNE,,,,ZATO JE KARLEUSA PROTIV NJIH.. GOSP. CECA RAZNATOVIC UME DA PROCENI,,ZNA I OSECA KO JE KAKAV,,,A STO SE,,,KOJ TICE UNE,,,REKLA JE TO,,,OPET SAMO ZBOG CECE,,JER CECA NIJE DALA PODRSKU,,,I VERUJTE TAKVOJ OSOBI NIKADA NECE DATI,,ZNA JE VRLO DOBRO.BILA JE U NJENOJ KUCI PAR GODIAMA,,I NIJE BILA KOREKTNA,,DAPACE,,NAPARAVILA JE ONO STO NIJE SMELA,,I IZBACENA JE,,,OSIM TOGA CECA JE VIDELA,,PRATILA,,NE SVAKODEVNO,,ALI JE PRATLA I VIDELAPONASANJE UNE DJOGANI,,I NIKADA NE BI MOGLA STATI NA NJENU STRANU,,JER TO NE BI BIO PRIMER MLDIM DEVOJKAMA,,ZATO TREBA BITI REALAN,,I NE ZATO STO JE CECA RZNATOVIC STALA NA STRANU KIJE I TEODORE,,,NJIH OD STRANE KARLEUSE LINCOVATI,,,NE,,,VEC MLADIM PEVACICAMA I POCETNICIMA DATI PODRSKU,,,A LUNU KRTIKOVATI ZA PONASANJE KOJE JE POKAZALA,,,CECA SE MOZE OD STRANE KARLEUSE UI DALJE DA MRZI,,,ALI TO NE SMETA,,,JER SE ZNA KO JE CECA RAZNATOVIC A KO KARLEUSA. HVALA,

  • Sladja

    31. jul 2018 | 23:54

    Ako se neko sladi tudjom nesrecom to su Kija I Sloba , i oni su vrlo dobro znali zasto su usli u zadrugu tako da kijevci tisina smesni ste sami sebe pokpavate tj. vasu pacenicu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA