≫ 

Prijavila je sina, ali ne zna ko je otac! Ivan Marinković u emisiji pročitao poruku koju je dobio od Miljane, pa šokirao sve!

Marinković je bio vidno potresen dok je pričao o svom odnosu sa Miljanom

  • 20
Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: TV Happy

Ivan Marinković je pre par dana postao otac po drugi put, on je sa Miljanom Kulić dobio sina Željka, a sada je Marinković u emisiji "Upoznajte Parove" otkrio sve o svom odnosu sa Kulićevom, kao i to kakvu poruku je dobio od nje.

Prva slika iz porodilišta: Miljana Kulić i Ivan Marinković sa sinom Željkom! (FOTO)

Marinković je onim što je ispričao uspeo da šokira sve u studiju.

-  Nismo popravili odnos.Taj dan kada sam otišao da vidim sina, sve je bilo super, međutim Miljana često menja svoje ponašanje.Opet je ljuta na mene, zahladneo nam je odnos. Rekla je da me više ne voli i da ne želi da bude sa mnom - objasnio je Ivan i dodao:

Ivan Marinković, Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

-  Evo, Miljana nas gleda kod kuće i napisala mi je da je prijavila sina, da sada ima i ime i prezime ali da nema oca, jer ona ne zna ko je.

VIDEO: Ivan Marinković - Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    2. avgust 2018 | 23:30

    Bezi ti covece od te zene. Nemoj ni da joj prilazis vise. Ako mislis da je kojim slucajem dete tvoje, kasnije sudskim putem zatrazi DNK test. Dosta te je pljuvala, maltretirala sve tvoje. Stalno ti uzimala kcerku i bivsu suprugu usta. Pljuvala sve redom. Sta ce ti u zivotu takva osoba. Idi polako sredi svoj zivot, uz pomoc strucnjaka, ako treba. Pokazi da mozes biti jak i ispravan covek.

  • xxxx

    3. avgust 2018 | 08:53

    Mene bi bilo uzasno sramota da sam zensko i da se ne zna ko je otac. Dokaz da te rijaliti zvezde ne shvataju u stvari sta znaci postenje i dostojanstvo.

  • Pero

    2. avgust 2018 | 23:22

    Sto se ljutis Ivane sigurno devojka i nezna ko je otac deteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA