Legendarni Papa Sven oduševio fanove po drugi put! Danas još veća gužva u Vrnjačkoj Banji (FOTO)

Najveći utisak ostavili su techno velikani, pa se na Fire Stage-u izdvojio Papa Sven koji posle veličanstvenog tročasovnog seta nije skrivao svoje iskrene emocije i oduševljenje

  • 0

Drugi dan festivala ljubavi prošao je u znaku nastupa najvećih imena elektronske muzike na svih 5 festivalskih bina. Zabava je počela tačno u podne na VODAVODA H2O Stage-u odakle se pozitivna atmosfera prenela na ostale, večernje bine.

Heineken Lovefest "zapalio" Vrnjačku Banju već prvu noć (FOTO)

Fire Stage u plamenu Cocoon ekipe

Najveći utisak ostavili su techno velikani, pa se na Fire Stage-u izdvojio Papa Sven koji posle veličanstvenog tročasovnog seta nije skrivao svoje iskrene emocije i oduševljenje. Ilario Alicante, jedan od miljenika mlade rejv publike potpuno je opravdao zadata očekivanja, a muzika iskusnog Marcel Dettmanna do jutarnjih časova zadržala je i one najumornije.

Foto: Marko Obradović Edge

Ultra Energy i Smirnoff Blow Stage obeleženi setovima za pamćenje

Ultra Energy bina, sinoć je bila popunjena do poslednjeg mesta jer su se svojim savršenim muzičkim izborom nadovezivali Luke Hess, Roi Perez i fantastična ekipa iz di-džejeva iz Hrvatske, a na Smirnoff Blow bini legendarni nastupili su legendarni Derrick May, kao i  Kenny Larkin.

Foto: Marko Obradović Edge

Danas smo na pola puta, a po poslednjim prognozama, večeras se očekuje nezapamćena posećenost i lepo vreme. Najveću festivalsku Fire binu zatvoriće jedno od najtraženijih svetskih imena Jamie Jones, čije izvođenje domaći klaberi već mesecima unazad sa nestrpljenjem iščekuju.

Foto: Ivan Miladinović

Jack Daniel’s 99 Stage host makedonskog kluba Epicentar

99 Stage, koji je proglašen za najintimnije mesto i nezaboravan provod na festivalu, večeras će ugostiti kolege iz Makedonije, rezidente kluba Epicentar. Ovaj klub je za veoma kratko vreme postao sinonim andergaunda na mapi regionalne klupske scene, a domaća publika će večeras imati priliku da čuje njegove predstavnike di-džejeve Ana Malo, Baloski, Alex Acid i Apostolski.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA