≫ 

Ana se čak 2 puta presvukla, Ceca zapevala "Nagovori": Rođendanska žurka za malu Taru trajala do jutra! (VIDEO)

Glamurozno slavlje bilo je organizovano u jednom hotelu u Beogradu, a sjajna atmosfera ponela je i Cecu, pa je zapevala svoje hitove

  • 2

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta sinoć su u jednom elitnom hotelu u Beogradu slavili krštenje i prvi rođendan ćerkice Tare. Žurka na kojoj je goste zabavljao Tropiko bend okupila je brojne estradne ličnosti, među kojima je bila i Ceca Ražnatović.

Ponosna mama se za ovu priliku presvukla čak dva puta, a delić atmosfere sa slavlja objavio je na društvenim mrežama Cecin šminker Dušan Lazić. Folk zvezda se i sama latila mikrofona u neko doba, a gostima je zapevala pesmu "K'o na grani jabuka" i čuveni hit "Nagovori".

O Cecinoj i Goginoj svađi svi su brujali, a sada su se pevačice srele na Aninom i Rastinom slavlju i jednim potezom svima zapušile usta! (FOTO)

Rasta i Ana Nikolić nakon krštenja male Tare izlaze iz crkve/ Foto: Telegraf

Ana i Ceca su se tokom večeri sjajno zabavljale, pevale i đuskale, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. avgust 2018 | 23:11

    Ana mi se zgadila kada sam vidjela da uopšte ne uzima djete ni u situacijama kad bi to bilo normalno ,već ga dadilja nosa za njom kao kmet.

  • sveznalica

    9. avgust 2018 | 19:10

    to je tacno.slave detetov rodjendan a zaboravili na dete...kao u kafani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA