≫ 

Vreli kadrovi iz teretane: Sara Reljić ovako seksi nikad nije izgledala (VIDEO)

Bivša ućesnica "Zadruge" snimila je spot za pesmu "Ako baš moraš da biraš"

  • 21

Sara Reljić obradovala je svoje obožavatelje spotom za novu pesmu koja nosi naziv "Ako baš moraš da biraš". Ovaj potencijalni hit je ekranizovan u jednoj teretani, a sam spot je prepun provakitvnih kadrova.

Naravno, u glavnoj ulozi je Sara Reljić, koja nikada ovako seksi nije izgledala.

Da ne bismo dužili, pogledate spot:

VIDEO: Verovali ili ne! Sara i Vojke ne mogu da snime pesmu jer vode ljubav u studiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    10. avgust 2018 | 21:49

    Predstavljati sebe ovako je jadno. Prejeftino, prosto, bez ikakve harizme. Stvarno sam ocekivala da ima da pokaze jos nesto osim mesa. Kao koleginica Maca koja je takodje danas objavila spot. Ko zna koliko je tesko njenim roditeljima i bratu ovo da gledaju.

  • Mirjana

    10. avgust 2018 | 23:32

    Sa srećom malena ,vidim imaš i hejtere ,pa ti si znači već zvezda. Treba malo vremena ,postaćeš i zvezdetina kao ti je rekao tvoj dečko Vojke. A na hejterke budi spremna,dečko ti je ozbiljan frajer. poštujem te što si pošla težom putem i oesmu postavila na svoj you tube kanal. GO, GO Sarita!

  • 1988

    10. avgust 2018 | 23:31

    Ja nemogu da svatim samo jednu stvar kod danasnjih pevacica: "ZASTO MORA SVE I JEDNA DA se SKINE GOLA DA BI SNIMILA SPOT I PESMU"? Meni je ovo ono bas bez veze. Citam komemtare svakakve na macin novi spot i pesmu ama ljudi sve su one iste MACA. Maca je naivna i neiskvarena osoba. Ove druge sve su zmije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA