≫ 

Ivan Ivanović se skinuo, pokazao tetovaže i poručio: "Nikad neću zakopčati sako", a u komentarima ga razapeli zbog "ženskog" šortsa! (FOTO)

Voditelj se pred sam kraj leta konačno skinuo i pohvalio da je nabacio koji kilogram viška

  • 10
Ivan Ivanović Foto: Instagram/veceivan

Kao i svako leto, voditelj Ivan Ivanović je i ovo proveo u Istri, tačnije u Rovinju, gde već tradicionalno odlazi i sa ćerkom i sa prijateljima, budući da tamo poseduje nekretninu.

Iako redovno objavljuje fotografije sa mora, Ivanović se nije baš puno hvalio svojim mišićima i golišavim izdanjima, ali...došlo je vreme i za to.

U svom prepoznatljivom stilu, Ivan je prokomentarisao: "Nikada neću zakopčati sako" uz hešteg "nijedan filter ne pomaže ovome", međutim, ono što su mu u komentarima najviše zamerili jeste da je obukao "ženski" šorts.

Ivan Ivanović Foto: Instagram/veceivan

"Ženski šorts nosiš", "Tek sad je Andrija Milošević bolji frajer od tebe, ali, karakter si, smršaćeš do sledećeg leta", "Sako ti ne treba na ovu vrućinu, važno da si ćerin bebi-dol mogao da navučeš", "Sav si mi kao bombon - ispod svakog brda dobar kukuruz raste"...samo su neki od komentara upućenih voditelju na račun ove fotografije.

I dok Ivan "kuka" zbog viška kilograma, Andrija Milošević oduševljava fanove svojom linijom, a kako sada izgleda pogledajte OVDE.

VIDEO: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA