Karići mokri do gole kože: Bogoljub đuskao u fontani uz Stojinu "Belu ciganku" (VIDEO)

Bogoljub i Milanka Karić su raskošno slavlje povodom venčanja svoje dece upriličili za oko 800 zvanica, a provod je trajao sve do jutra

  • 4

Juče je u Beogradu bio važan dan za porodicu Karić, budući da je bilo održano grupno crkveno venčanje nekoliko članova Karića, a Bogoljub i Milanka Karić goste su kasnije dočekali u vrtu Vile Milanka.

Raskošno slavlje je posle crkvenog venčanja upriličeno za oko 800 zvanica iz samog vrha javnog života, iz svih branši, a venčanju na kojem su goste zabavljali "Leksington bend", Željko Joksimović i druga najpoznatija estradna imena, a ovom velikom događaju je prisustvovala je i nekadašnja Mis Jugoslavije Jelena Bin Drai koja je u Srbiju došla sa suprugom Saidom, a koja je inače bila kuma Danici Karić.

Bogoljub Karić sa suprugom Milankom Foto: A. Nalbantijan

Slavlje je u elitnom ambijentu trajalo sve do jutarnjih časova, a da su se Karići, na čelu sa Bogoljubom, zabavljali kao nikad pre (a imali su puno razloga za to), govori i snimak na kojem igraju mokri do gole kože u fontani, uz "Belu Ciganku". Pogledajte video na početku teksta. 

Slavlje je trajalo sve do jutra Foto: A. Nalbantijan

Umesto četiri, samo tri venčanja Karića: Bogoljub objasnio zašto mu se ćerka nije udala (VIDEO) (FOTO)

Grupno venčanje u porodici Karić Foto: A. Nalbantijan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA