≫ 

Užasno mi je žao... Holivudska Srpkinja se javno izvinila zbog gafa koji je napravila u Americi (VIDEO)

- Ja nisam školovana u Americi, postoje delovi istorije koje ne znam... Ovo je greška jedne strankinje, ništa više - napisala je glumica Bojana Novaković

  • 2

Srpsko-australijska glumica Bojana Novaković , koja gradi karijeru u Holivudu, napravila je gaf u Sjedinjenim Američkim Državama, a da to nije ni znala. Kada je saznala šta je uradila, izvinila se.

Naime, ona je na Fejsbuku objavila snimak na kome se vidi kako izveštačeno plače ispred spomenika Staza suza u Americi.

Naime, Staza suza predstavlja prinudno raseljavanje američkih starosedelaca iz jugoistočnih delova Amerike. Bojana je kasnije uvidela da je napravila gaf, pa se javno izvinila.

- Sigurno ne bih u šali 'plakala' ispred znaka, da sam znala šta on predstavlja. Zgrožena sam samom sobom, pošto sada znam, a šalila sam se ispred njega. Ja nisam školovana u Americi, postoje delovi istorije koje ne znam, i užasno mi je žao, ovo je greška jedne strankinje, ništa više. Naučiću više o tom periodu kako se ovo ne bi ponovilo - rekla je Bojana za "Indian Country Today".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA