≫ 

Neće napraviti ništa što bi ostalo i bilo vredno pomena! Ana Bekuta oplela po mlađim kolegama! (VIDEO)

Ana smatra da su pesme koje pevaju ona i njene kolege "pesme za sva vremena", a da se sve novokomponovane pesme kratko zadržavaju

  • 25
Ana Bekuta, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Ana Bekuta može se pohvaliti dugom i uspešnom karijerom, a sada je u emisiji "Premijera" otkrila šta misli o novokomponovanoj muzici kao i o mlađim kolegama.

Ana Bekuta promenila izraz lica kada je čula da bi Kija mogla biti članica žirija u "Zvezdama Granda", a evo kako je to prokomentarisala!

- Mislim da je tu njihova greška. Znam da ne znaju sve ove numere, oni nisu svesni da ako ne znaju ove numere da neće u svom poslu napraviti ništa na duže staze... Ništa što bi ostalo i bilo vredno pomena u muzici - rekla je Bekuta.

Ana Bekuta, Foto: Marko Jovanović

Ana smatra da su pesme koje pevaju ona i njene kolege "pesme za sva vremena", one koje su zaživele i koje publika rado peva, a da se sve novokomponovane pesme kratko zadržavaju.

Pogledajte šta je Ana Bekuta rekla o novokomponovanoj muzici i mlađim kolegama:

Ana Bekuta oplela po Viki Miljković:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    1. septembar 2018 | 10:25

    G-dja Anu cemo pamtiti po g-dinu Mrki!

  • Qwer

    1. septembar 2018 | 10:58

    Tačno je ali nisu oni krivi za to. Muziku vec dugo upropaštavaju neki drugi, svima dobro znani ljudi, koji smatraju da bez njih nema muzike. Misle na sebe i svoje džepove a koliko ce to trajati njih ne zanima. Mnoga deca izvrsno pevaju, neki bolje od mnogih starijih kolega, ali su prinuđeni da snimaju ono što "šefovi" kažu, jer zaboga to publika voli. A pzblika k'o publika, slušaju i zavole ono čime im stalno paraš uši i ispuraš mozak.

  • plavi safir

    1. septembar 2018 | 10:22

    Ima pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA