≫ 

Dejana Živković se oglasila nakon hapšenja vođe "škaljaraca" Jovice Vukotića

Živkovićeva tvrdi da nije bila sa Jovicom u trenutku hapšenja u Turskoj

  • 5

Dejana Živković, Foto: Instagram/dejanazivkovic

Manekenka Dejana Živković oglasila se nakon vesti da je u trenutku kada je policija u Turskoj uhapsila Jovicu Vukotića, ona bila u njegovom društvu.

Kako tvrdi, ona se već mesec dana provodi sa prijateljima, sprema se za put za Ameriku gde ide za nekoliko dana, i sa Jovicom navodno nije ni u kontaktu.

- Ovim putem želim da demantujem izmišljotine koje se plasiraju o meni. Nisam bila sa njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze sa tim - kaže za Telegraf Dejana, čija je veza sa Jovicom javnosti postala poznata sredinom 2016. godine.

Dejana i Jovica u vreme ljubavi, u Crnoj Gori, Foto: Instagram/dejanazivkovic

Jovica je tada služio kaznu zatvora u trajanju od godinu dana, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju pomaganja, saopštila je tada Uprava policije.

Dejana je svaki slobodan trenutak provodila kod Jovice u Crnoj Gori, a posećivala ga je iu zatvoru. Međutim, nakon nekoliko meseci pojavila se informacija da je par raskinuo, a Živkovićeva je započela vezu sa teniserom Damirom Džumhurom. No, i ta veza je okončana, a Dejana je navodno ponovo bliska sa Jovicom.

Podsetimo, Jovica Vukotić 10. septembra uhapšen je u Turskoj sa lažnim dokumentima.

Dejana i Jovica Vukotić, Foto: Instagram/dejanazivkovic

Vukotića potražuje Grčka, zbog šverca 136 kilograma kokaina, i on će biti procesuiran zbog narkotika i falsifikovanih dokumenata.

Uhapšen je u saradnji srpske i turske policije.

Otac "škaljarskog" vođe: Moj sin je otet i prebačen u Srbiju, Crnogorci su ga se odrekli

Jovica Vukotić je označen kao vođa organizovane kriminalne grupe "škaljari" za kojim su grčke vlasti tokom 2017. godine raspisale crvenu međunarodnu poternicu zbog dovođenja u vezu sa krijumčarenjem 136 kilograma kokaina.

Navedena grupa se, pored krijumčarenja velike količine narkotika, dovodi u vezu i sa drugim krivičnim delima, ubistvima, nelegalnim držanjem oružja.

Jovica Vukotić, Foto: Facebook/ Jovica Vukotić

Crnogorske vlasti raspisale su nedavno međunarodnu potjernicu za Igorom Vukotićem, bratom Jovice Vukotića, koga sumnjiče za pripremanje više krivičnih dela. On se sumnjiči da je, zajedno sa Rankom Radulovićem, formirao kriminalnu grupu čiji je cilj bila i likvidacija policijskih funkcionera, službenika ANB, bezbednosno interesantnih osoba.

VIDEO: Da li je Vijeri zažalio što je ostavio ovu seksi manekenku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milab1986

    13. septembar 2018 | 16:15

    To su te devojke...dok se ima slikaju se i hvale se,cim zaglavis cz peru se od tebe.ko ovu ozeni opština ce ga sahranjivati.fuj!

  • Petar

    13. septembar 2018 | 16:40

    Ma jok, ti bila sa nekim radnikom iz fabrike ...

  • Gottibg

    13. septembar 2018 | 22:54

    Ovakva lutka,mozga bez...Ali razumem,nijedna ovakva ne sedi kuci uz normalnog muza,kuva sprema,igra se sa decom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA