≫ 

"Ušao bih i izje*ao ih kao sansku kozu!" Tifa hoće u Zadrugu, a ono što je rekao o seksu pred kamerama mnoge će šokirati

- Znate zašto to pratim? Zato što tek onda shvatim koliko sam ja normalniji od onih budala. Ali to je moja percepcija, što ne znači da je to pravilo ponašanja i da to moramo uzeti zdravo za gotovo - kaže Tifa

  • 8
Tifa kaže da prati Zadrugu, te da bi i bio deo nje, Foto: ATA Images

Pored mnoštva pevača koji se navodno zgražavaju na ideju da uđu u neki rijaliti šou, Mladen Vojičić Tifa ponosno kaže da prati iste, te da bi čak i ušao u neki ukoliko bi produkcija bila spremna da mu plati milion evra!

- Što je najveći fol, ja gledam rijalitije. Mogu da ispričam od početka do kraja šta se dešavalo u "Zadruzi". Znate zašto to pratim? Zato što tek onda shvatim koliko sam ja normalniji od onih budala. Ali to je moja percepcija, što ne znači da je to pravilo ponašanja i da to moramo uzeti zdravo za gotovo. Kad kažem budale, ne vređam. Ali šta fali imati seks pred kamerama i onako se ponašati? Što da ne? - kaže Tifa.

Tifi prete smrću, morao da vrati polovinu honorara, policija podnela krivičnu prijavu!

- Ja bih tamo blistao. Što se tiče ve-cea i seksa, i tamo bih blistao! Ne znam kako bih se ponašao. Ušao bih tamo kad bi mi Željko Mitrović dao milion evra. Onda bih se dobro zaje*avao. Nemate pojma koji sam ja ludak, izdržao bih. Bio bih iskren, ali bih ih izje*ao sve kao sansku kozu! - objasnio je Tifa za Balkan info.

Mladen Vojičić Tifa ušao bi u Zadrugu za milion evra, Goran Bregović i Mladen Vojičić Tifa, Foto: ATA Images

Muzičar se osvrnuo i na svoj celokupan život i karijeru u Dugmetu, a potom opleo po kolegama Željku Bebeku i Alenu Islamoviću.

- Pun mi je kufer kad kažu: "Vi ste najbolja publika". Ja to znam na osnovu mojih kolega lažova Bebeka i Alena. Je*o takvu publiku ako ja moram da im se dopadnem samo ako im kažem to. Nakon mog odlaska iz Dugmeta, Bebek je hteo perfidno to da iskoristi i da bi ukazao Goranu ko je alfa i omega, ko je tatamata. Mislio je da može da mu kontrira. Pokušavao je da prati moj tempo života. Umalo nije završio na neuropsihijatriji. Svako jutro sam se budio s bocom viskija, krenuo je i on, ali nije uspeo. Ipak je on 1945. godište, a ja sam i dalje u punoj snazi - rekao je Tifa.

- Ja sam tada pio da mi bude dobro, uzimao sam drogu da mi bude dobro. To nije bio pakao. Neki pričaju kako su imali opasne kombinacije s heroinom. Ja sam ga kombinovao sa LSD! Mogao sam da podnesem. Ne kajem se zbog svojih postupaka. Sve radim od srca - objasnio je Vojičić i mladima savetovao da ne piju lekove za smirenje:

- Kakvi, bre, lekovi za smirenje, pušite travu i biće vam lepše. Marihuanu treba legalizovati. Pitajte političare kako udaraju na nos, kako kokain puca ko lud! - rekao je Vojičić koji je sa estrade pohvalio Acu Lukasa.

- Aca je jedan tako dobar i neshvaćen čovek. Ništa on ne radi što i ostatak ekipe iz ove naše branše, a i uopšte ljudi na dunjaluku. Šta ima veze što se drogira, il' se drogirao, il' se više ne drogira. Nebitno je. Kocka se? Uf, pa ko se sve ne kocka. Aca je dobar momak. Ja ga puno volim - rekao je Tifa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    22. septembar 2018 | 10:31

    Zadruga i drugi rijaliti su i napravljeni tako da se gledaoci osjaćaju pametnijim od učesnika. Inače, Tifa je zreo za Zadruge, jer ispunjava sve uslove. Puko čovjek načisto. Takvi se traže i masno plaćaju, samo neka malo smanji cifru i dogovori će se.

  • EU

    22. septembar 2018 | 10:50

    Koji prostak. Kriza godina (Starosti) i kompleksa u punoj fazi.

  • Kaktus

    22. septembar 2018 | 11:51

    Izgleda da je u krizi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA