Za sve fanove rođene 20.oktobra besplatne karte za Brenine koncerte u Areni

Potrebno je samo da se na vreme sa ličnim dokumentima dođe na prodajna mesta i po utvrđivanju tačnosti datuma rođenja, rođendanci će dobiti svoje karte, navode u Breninom timu

  • 1
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Brenin tim je i ovoga puta rešio da svim obožavaocima naše folk dive koji su rođeni kada i ona 20. oktobra omogući - besplatne karte. Potrebno je samo da se na vreme sa ličnim dokumentima dođe na prodajna mesta i po utvrđivanju tačnosti datuma rođenja, rođendanci će dobiti svoje karte.

Kada smo kod dva spektakla u Areni ono što smo saznali iz Breninog tima koji radi na projektu "Hajde da se volimo u Areni" postojaće čak dve bine, pista od 22 metra, a Sky produkcija potrudiće se da ovo bude nešto što vizuelno muzičko scenski Beograd do sada nije video. Na šuškanja da je ovo oproštajni koncert Lepe Brene, pevačica nam je samo kratko rekla:

- Koncerte ovog tipa radim na šest do sedam godina i ne mogu da garantujem da ću moći da radim ovakve spektakle tamo negde 2025. godine. Ovo je ipak prezahtevan format. Trenutno u timu imamo preko 150 ljudi koji rade svako u svom segmentu delovanja i zaista ćemo se potruditi da ovo bude nešto fanstastično.

Da podsetimo, najpopularnija regionalna pevačica ikada je psoel prve Arene koja je planula, zakazala još jedan koncert 21. oktobra u najvećoj dvorani u Beogradu kojom će proslaviti 35 godina rada na estradi.

VIDEO: Lepa Brena otkrila da postoji zemlja u kojoj nikad nije zapevala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. oktobar 2018 | 18:27

    A sta ako se desi da dodje njih 20.000. Koji su tada rodjeni,kakav bi bio to koncert veka,nesto neverovatno da Brena peva za dzabe za 20.000 ljudi,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA