Tri imena i dva prezimena: Hrvatska glumica koja se preselila u Beograd objavila ćerkine podatke, a nakon jednog pitanja sve je obrisala!

Jelena iz braka sa glumcem Draženom Čučekom ima dvogodišnju ćerku

  • 4
Jelena Veljača, Foto: Instagram/jelka12

Hrvatska glumica i scenarista Jelena Veljača trenutno živi u Beogradu gde radi na seriji "Pogrešan čovek". Ona redovno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o različitim dogodovštinama nje i ćerke, koju je dobila iz braka sa glumcem Draženom Čučekom.

Jelena Veljača objavila sliku ćerkice, pitali je: "Ko je to? Mala Srpkinja?", ona se razbesnela, pa odgovorila oštro i konkretno! (FOTO)

Veljača se sada pohvalila i dozvolom za privremeni boravak u Srbiji, na kojoj piše da se njena ćerka zove Lena Miša Kristijana Veljača Čuček.

Jelena Veljača sa ćerkom, Foto: Privatna arhiva

Nakon što su na društvenim mrežama krenula pitanja koliko imena se može zakonski odobriti u Hrvatskoj, glumica je ubrzo obrisala fotografiju.

Jelena Veljača sa ćerkom, Foto: Privatna arhiva

Jelenu je uzrujao komentar koji se nalazi ispod fotografije nje i ćerke "Ko je to, mala Srpkinja? Je l' to beogradsko dete?"

- To je dete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promene sa 2 godine i 8 meseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu bebisiterku, nove prijatelje i novi jezik i radujem se svakom njenom uspehu pa i tome što govori "moje drugarice" i što sa radošću ide u vrtić i bira odeću za isti. Jednako bih se radovala i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dete na prvom mestu strepim pred svakom promenom koja Lenu može emotivno da uzdrma i slavim svaki njen uspeh - napisala je ponosna mama.

Jelena Veljača, Foto: Instagram/jelka12

Veljača i Čuček su ove godine predali papire za razvod trogodišnjeg braka, ali kako tvrde, to nije uticalo na njihov odnos. Zajedno su se preselili u Beograd, jer on glumi u njenoj seriji.

Jelena Veljača i Dražen Čuček, Foto: Privatna arhiva

- Postoje posebne draži kad radim sa Draženom. On je jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam imala priliku da upoznam. I stvarno nevezano za naš privatan odnos, moram da kažem da raditi sa glumcem toga kalibra uvek je za autora ili dramaturga opuštajuće jer znaš da će svojim talentom prikriti tvoje nedostatke - ispričala je jednom prilikom Veljača za Blic.

Bivši par se zaljubio 2014. godine pripremajući predstavu "Prava stvar".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    12. oktobar 2018 | 22:39

    Ostani zauvek u Srbiji i budi Hrvatica slobodno

  • tanja

    12. oktobar 2018 | 17:52

    Budi jaka,lepa i zelim obadvema puno srece .Srpkinja sam,hvala na ovako lepom odgovoru.Sci smo mi jedno,a zlobnih ljudi je svuda.Nisu svi Srbi isti,uvek si dobro dosla u Srbiji😘

  • Renatita

    12. oktobar 2018 | 17:11

    Koji drugi jezik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA