≫ 

Dubravka Mijatović otkrila šta je ubacila u filmu "Tri palme za bitangu i ribicu", posle toga joj je Ivan Ivanović poljubio ruku (FOTO)

- Sestro slatka, da ti poljubim ruku. Nikada ti to nećemo zaboraviti - rekao joj je Ivan

  • 8
Dubravka Mijatović i Ivan Ivanović Printskrin: TV Prva

Glumica Dubravka Mijatović bila je gošća u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a tamo je pričala i o filmu "Tri palme za bitangu i ribicu", u kojem je glumila. Voditelj Ivan Ivanović pustio je insert iz ovog ostvarenja u kojem se pored Dubravke pojavljuju Srđan Žika Todorović i Milorad Mandić Manda.

U tom delu moglo se videti kako Mijatovićeva u jednom momentu pokazuje Žiki Todoroviću zastavicu na kojoj piše "Delije" i "Crvena zvezda".

Dubravka Mijatović u filmu "Tri palme za bitangu i ribicu" Printskrin: TV Prva

Podsetimo se te scene:

Posle odgledanog inserta, Dubravka je progovorila:

- Je l' znaš da je trebalo da izađem i da jedem jabuku? Ovo sam ja ubacila, pošto je reditelj partizanovac, on je rekao: "Žika ti tu peva". Ja pitam: "Šta radim ja?". On kaže: "Ništa, ti jedeš jabuku". Ja kažem: "A što da jedem jabuku? Što, na primer, ja nisam zvezdaš, i ja iznesem ovo (zastavicu Crvene zvede,prim.aut"... To je bila moja ideja - rekla je Dubravka u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem.

- Sestro slatka, da ti poljubim ruku. Nikada ti to nećemo zaboraviti - rekao joj je Ivan i poljubio joj ruku.

Ivan Ivanović ljubi ruku Dubravki Mijatović Printskrin: TV Prva

- Jedini problem je bio to što kada sam nabrajala one fudbalere, nisam znala da to mora da ide tačnim redosledom. Ja sam došla taj dan na snimanje i krenula da nabrajam kako ja hoću - dodala je Dubravka.

VIDEO: Dubravka Mijatović: Učim od mlađih kolega:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA