≫ 

"Odvalio te od batina jer si sponzoruša!" Natašu brutalno uvredili na Instagramu, njoj zasuzile oči, a onda je usledio žestok odgovor! (FOTO)

Nataša je posle nekoliko trenutaka došla sebi, nakon komentara koji nije očekivala

  • 24

Nataša je i dalje na sudu sa još uvek sadašnjim mužem Lukom Lazukićem, Foto: Marko Jovanović

Nataša Bekvalac uključila je danas popodne lajv na Instagramu putem kog je pola sata komunicirala sa fanovima, prvi put od kada je pretrpela stres usled skandaloznog razlaza sa još uvek zakonitim mužem Lukom Lazukićem.

Podsetimo, Nataša je sa Lukom na sudu po prijavi za fizičko nasilje koje se dogodilo u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine.

U moru pozitivnih komentara na Instagramu i pitanja na koje je Nataša odgovarala, bilo je i onih negativnih, ali i onih sramotnih. Naime, jedna osoba Nataši je napisala da je batine dobila zato što je bila sponzoruša.

Karma ku*va je, znaš da dugo šunja se, ali na kraju stigne te! Kija se pronašla u stihovima Natašine nove pesme! (FOTO)

- Sponzorušo, samo si ga iskorišćavala, pa te odvalio od batina! - komentar je koji je Nataši, očigledno, uputio muškarac.

Ona je prvo progutala knedlu, ućutala na nekoliko sekundi, a onda mu je odgovorila.

- Tako je, mačko, ljubavi moja... Šta je tog dečka toliko povredilo pa da ima potrebu da se tako obraća? - poručila je Nataša.

Printskrin: Instagram/bekvalceva

Inače, Bekvalčeva je u lajvu rekla da više neće snimati tužne pesme, jer joj je dosta toga.

Uopšte više neću da snimam tužne pesme u kojima ja ne valjam i ja sam jadna! Snimam isključivo feminističke pesme, jer šta pevaš to ti se i dešava - rekla je sa osmehom.

Nataša Bekvalac: Ja ne znam kako Katja plače:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    15. oktobar 2018 | 15:42

    Mislim da nije sponzorusa ali je najgori moguci oblik zenske osobe koji moze da zadesi muskarca,zato sto su joj se sve veze i brakovi zavrsavali kad joj se svideo neko drugi,to je i sama rekla kad je ostavila onog bivseg rukometasa zbog ovog sto je premlatio...

  • S s s

    15. oktobar 2018 | 18:29

    Ne opravdavam nikakav vid nasilja ni nad muskarcima ni nad zenama..ali nato izgleda da i ti imas putera na glavi..ajde jedan los ali 3 cekaj treba da se zapistas sta pogresno radis zaboga?!

  • Djura

    15. oktobar 2018 | 15:32

    Nista lik nije pogresio ...ima ih na kilo u srbiji ...pa sta ona misli ko da niko ne zna njenu situaciju...sad razumem ikodinovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA