Severina tražila 8.000 evra da bi se pojavila na dodeli crnogorskog Oskara?

"Za sebe je tražila predsednički aprtman u hotelu “Splendid”. Pokazala je da ne poštuje crnogorski narod i svoju publiku. A, u Crnoj Gori je često nastupala i odlično zarađivala", rekli su organizatori ove manifestacije

  • 13

Pevačica Severina Vučković navodno je tražila novac kako bi prisustvovala na manifestaciji dodele crnogorskog Oskara, prenose beogradski mediji. Kako kaže Aleksandar Damjanović, predsedink Crnogorske kulturne mreže, hrvatska muzička zvezda je zahtevala honorar kako bi primila nagradu i otpevala jednu pesmu.

- Severina je tražila novac da dođe. Dogovorili smo se s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem. On je potvrdio dolazak, ali nam je tražio finansijsku nadoknadu. Mi smo odbili takvu ponudu jer nije uobičajena procedura da plaćamo da bi se neko pojavio na dodeli Oskara - rekao je Damjanović.

S druge strane, kako tvrdi ekipa emisije "Glamur", Severina je navodno tražila svotu od 8.000 evra. Kako televizija "Hepi" saznaje, Vučkovićeva je zahtevala  je 2.500 evra od organizatora,  da sa njom dođe deset članova njene ekipe, za koje treba obezbediti smeštaj u luksuznom hotelu (3.000 evra), kao i povratnu avionsku kartu Zagreb –Budva (2500 evra).

- Za sebe je tražila predsednički aprtman u hotelu "Splendid". Pokazala je da ne poštuje crnogorski narod i svoju publiku. A, u Crnoj Gori je često nastupala i odlično zarađivala. – rekli su organizatori ekipi "Glamura" televizije "Hepi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • However

    26. februar 2014 | 16:24

    Ona najveća zvijezda u regiji ??? Da nije bilo pornića ne bi se ni znalo za nju

  • belajboy

    26. februar 2014 | 15:56

    STIKLA ti mora da si neki otpad kao I doticna. ..nemogu ni ime da joj izgovorim jujjjj

  • Nezadovoljština

    26. februar 2014 | 14:56

    Manje se brukala kad je radila ono

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA