≫ 

Ova devojka je pre 2 godine žestoko prebila Anđelu Vešticu, na JAVNOM mestu! (FOTO)

U leto 2015. između Anđele i njene nekadašnje cimerke izbio je pravi rat, a jedan od razloga bio je pevač Vladimir Matović iz "Elitnih odreda"

  • 0
Foto: Marko Jovanović

I dok su mnogi danas negativno iznenađeni uvredama koje putem društvenih mreža Jelena Krunić upućuje Anđeli Veštici, njihov "rat" nije bezrazložan. Naprotiv.

Najseksi učesnica Zadruge otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost, pa šokirala brojem muškaraca sa kojima je spavala!

Konflikt ove dve devojke koje su harale beogradkim klubovima traje već nešto više od dve godine, a kako se tada govorilo razlog prekida prijateljstva i velikog obračuna jeste Vladimir Matović, član nekadašnje grupe "Elitni odredi".

Naime, kada su Jelena Krunić i Vladimir okončali višegodišnju vezu, po gradu se šuškalo kako je Anđela, po saznanju da je njihova veza gotova, "otrčala" kod Vlade. To je razbesnelo Jelenu koja je Vešticu išamarala na jednom prestoničkom splavu, a društvo koje je bilo oko nje jedva ju je odvojilo od Anđele.

Jelena je ovo i potvrdila, ali je rekla da Vlada nije bio jedini razlog obračuna.

Foto: Telegraf

- Tačno je da sam prebila Vešticu. Opet bih je izudarala, ali nikako da je sretnem - rekla je Jelena.

- Nije Vlada jedini razlog, bio je samo kap koja je prelila čašu. Anđela me je razočarala, bile smo najbolje drugarice. Živela je kod mene, pomagala sam joj, bila je upućena u moju vezu s Vladom, a s njim se viđala iza mojih leđa. Čim smo raskinuli brže-bolje je otrčala je kod njega da mu pruži utehu. Htela sam da je pozovem u stan, ali sam odustala. Jednom mi je drug u dva sata noću javio da je ona na splavu. Izletela sam iz stana u pidžami, otišla tamo i počela da je čupam i šamaram, onda sam dohvatila pikslu da je udarim, ali me je obezbeđenje sprečilo - otkrila je Krunićeva pre dve godine.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA