≫ 

Nakon saznanja da je uhapšen, učesnici Zadruge otkrili šokantnu temu o kojoj je Marjanović pričao u rijalitiju! (VIDEO)

Dok su sedeli u dvorištu, ukućani su progovorili o Zoranu Marjanoviću i njegovom ponašanju u rijalitiju

  • 4

Nakon što im je saopšteno da je Zoran Marjanović uhapšen, svi ukućani bili su prilično suzdržani kada je reč o komentraisanju tog događaja, kao i iznošenja svog mišljenja o tome ko je ubio Jelenu Marjanović.

ŽIVOT JE ZA BORCE... Potresne reči Jelene Marjanović u poslednjem intervjuu otkrivaju kakav je brak zaista imala sa Zoranom! (VIDEO)

Međutim, nakon sinoćnjeg gostovanja Vojislava Šešelja i njegove izjave da je Zoranov DNK navodno pronađen na Jeleninom donjem vešu, ukućani Zadruge danas su konačno otkrili stvari o kojima je Marjanović pričao u kući!

- One priče, brate, sa ovim malim Banetom, na tu temu. Te demoni, te ovo, te ono...  A on priča, u smislu, "ne znate vi..." - počela je Saška.

SVE PRŠTI! Karleuša u vrhunskoj haljini stigla na Paradu ponosa, a onda su joj dali poklon koji je morala ODMAH da otvori! (FOTO)

- Kao, "znam ja, a vi ne znate" - ubacila se Smilja.

- Okultizam - dodala je Viktorija. (Okultizam se odnosi na skriveno znanje ili agnostičko znanje. Okultna znanja su ona znanja koja su morala ostati skrivena i nisu se smela širiti iznad određenih krugova. Okultizam danas predstavlja učenje duboke umne filizofije i realnosti koja se širi izvan današnje normale, tj. opipljive fizičke logike. Poznato je da se nekada praktikovao unutar krugova Slobodnih zidara i templara, prim. aut.)

- Koje su to koincidencije... 33 puta je udarena, Isus je razapet u 33. godini... - rekla je Smilja.

- Ne znam koliko je ona tačno imala, ali neke stvari se poklapaju - dodala je Saška ozbiljnim tonom.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Zoran i njegova porodica povezuju sa pričama o kultovima, sektama i slično, što su svi u više navrata oštro demantovali.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan BG

    17. septembar 2017 | 16:16

    To znaci da ona Radina prica ima logike? Nisam pametan vise

  • Vuki

    17. septembar 2017 | 18:23

    Okultizam je i Hriscanstvo, Islam, Budizam i sve to..sve su to kultovi licnosti..

  • Ne ne..

    18. septembar 2017 | 00:25

    Ma cuj DNK na donjem vesu, pa zar joj Zoran nije muz zar on nije spavao s njom prethodne noci pa je taj dnk na osnovu toga nadjen.. Ne znam vise stvarno. Nekako mi zao i Zorana a najvise zbog male Jane ali ako je to on najgore kazne sto mogu nek mu se odrede ili bilo ko da je ubica. Mada nesto i nisam bio uveren da je Zoran....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA