≫ 

MACA U AKCIJI! Diskrecija i Bora se ponapijali, skinuli bubice, a onda je počela žurka ispod pokrivača! (VIDEO)

Iako je rekla da neće biti ni sa kim, Diskrecija je poklekla pa je imala vrelu noć u "Zadruzi"

  • 3

Maca Diskrecija pravi je dokaz toga da se nikada ne zna kada se može "pasti" na nekoga, te da tvrdnje da nema ništa od afere u rijalitiju - ne važe!

Maca predložila Luni da imaju TROJKU sa Slobom, a Đoganijeva ćerka izgubila živce i žestoko ISPROZIVALA Diskreciju! (VIDEO)

Diskrecija je tokom prethodne noći pogazila sve što je rekla po ulasku u Zadrugu, kao i preko svih groznih stvari koje je izgovorila na račun Bore Santane.

Njih dvoje su nakon veće količine alkohola, unesene tokom žurke održane sinoć, završili u krevetu, a posle nekoliko poljubaca skinuli su bubice, svetlo se ugasilo, i počela je akcija "od pozadi".

Pogledajte snimak:

 
A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on

Podsetimo, evo šta je Maca pričala o Bori, pre nego što se u krevetu prepustila strastima upravo sa njim.

- Ko će za tebe da glasa, bolan? Pa, ti si Ci*anin! Ima i dobrih Ci*anina, ne kažem... Ali, priznaj da si Ci*anin i da si došao ovde da cigan*šeš i prosiš ne bi li skupio nešto para - sramno je vređala Diskrecija.

- Ja sam Rom i time se ponosim, ali nikad nisam ni sanjao da će me neko zbog toga vređati. Maca mi je rekla da ima fanove, a da ja imam samo neke moje "siromašne Ci*ane" i da sam ja jedna obična Cigan*tura - rekao joj je Bora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume...mnogo je

    21. septembar 2017 | 14:13

    Tolike pare spiskane za totalno nebitne osobe u ovoj napaćenoj zemlji a skupljamo priloge za lečenje obolele dečice...jadna li smo zemlja ...kada će se ovaj narod osvestiti i ignorisati ovakve stvari?

  • M.K.

    21. septembar 2017 | 15:51

    😏..... Zanimljivo i tragicno ujedno jbg . Maco nismo svi na tvom nivou pa da lezimo na ledja za 500 evra to zaista zahteva obraz i talenat .......

  • Kosovka

    21. septembar 2017 | 22:28

    Piuuuuhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA