≫ 

STRAŠNO! Smilja diskvalifikovana iz Zadruge jer je nožem pokušala da preseče vene?!

Jankovićeva noć nije provela u Zadruzi, a oko 11.15 časova stiglo je pismo kojim su učesnici obavešteni o diskvalifikaciji

  • 48
Foto: Marko Jovanović

Učešće Smilje Janković u Zadruzi završeno je danas, nakon što je produkcija posle dužeg razmatranja odlučila da je tako najbolje i po nju, i po ostale učesnike.

Naime, nakon što je danas oko 11.15 časova stiglo pismo kojim se učesnici i gledaoci obaveštavaju da je Smilja diskvalifikovana, procureli su i razlozi iz kojih je došlo do te odluke.

Veliki šef se na taj potez odlučio zbog raznih prekršaja koje je Smilja pravila u poslednjih nekoliko dana,među kojima su odbijanje razgovora sa psihijatrom, a kako su procenili stručnjaci postala je suicidna i opasna po druge učesnike.

- Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije videlo u programu je da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje lekar proceni da moraju da budu podvgnuti lekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedelje na kontrolu kod lekara i psihijatra, Smilja to nije želela - kaže izvor blizak produkciji.

KAKAV ŠOK! Otkriveno šta je Sloba TAČNO rekao ukućanima u trenutku kada je njegova žena ušla u Zadrugu! (VIDEO)

- Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene, a nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donesena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju - objasnio je sagovornik.

Pogledajte Smiljin poslednji intervju u Zadruzi, od sinoć, sa Ognjenom Amidžićem, i sami procenite kako se Smilja osećala i ponašala pred izbacivanje.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop pop

    25. septembar 2017 | 15:34

    A lepi Mića ??? Sto njega ne diskvalifišete???

  • Zlata

    25. septembar 2017 | 17:48

    Smilja je nosila ovaj sou,prelazim na parove

  • Marija

    25. septembar 2017 | 18:02

    Vratite Smilju nikome nebi ona nista naudila,to vam je samo izgovor za ostajanje ludog Mice lude Savke i one vestice svi neobrazovani i dosadni bolji su parovi Smilja je pravila pravu psiholosku igru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA