≫ 

REKAO JE DA ĆE SE VRATITI! Evo kako je, posle nezapamćene tuče s Mikijem, Uroš pobegao iz "Zadruge"! (VIDEO)

Ukućani su u šoku posle Ćertićevog izbacivanja, a Đekson je otkrio šta se sve noćas dešavalo

  • 42

Nakon što je ukućanima saopšteno da je Uroš diskvalifikovan, ostali takmičari su bili načisto šokirani, a malo kasnije je razrešena misterija i otkriveno je zbog čega je Ćertić pobegao iz rijalitija.

TOTALNI ŠOK! Uroš diskvalifikovan iz "Zadruge", nestao bez traga i glasa! (VIDEO)

Ključni razlog za Uroševo bekstvo je velika svađa i tuča sa Mikijem Đuričićem. Dok su takmičari u dvorištu komentarisali novonastalu situaciju i ponavljali da ne mogu da veruju šta se desilo, Đekson je otkrio šta se noćas dešavalo.

Printskrin: TV Pink

- Uroš mi je rekao da ga je Miki nekoliko puta pljesnuo pesnicom u glavu! Jak je debeli, naročito kad se onako zaleti. Uroš je tražio da se napravi zapisnik i da ga odvedu kod lekara, i kada mu nisu ispunili tu želju, on mi je rekao: "Brate, ja palim odavde. Lagano mogu da se išetam napolje" - objasnio je Đekson i dodao da je ubeđevao Ćertića da ostane.

Pogledajte tuču MIkija i Uroša:

- Otkrio mi je da će da pobegne kroz ona vrata kod "fabije" (automobil koji je parkiran u rijalitiju, prim. nov) i rekao mi je da će se vratiti - zaključio je Đekson.

Sa druge strane, izvor iz produkcije za Pink.rs kaže da je diskvalifikacija Uroša bila očekivana:

- Diskvalifikacija Uroša Ćertica je bila sasvim očekivana posle onoga sto je noćas uradio. Dečko je prvo gađao Mikija teglom, mogao je ozbiljno da ga povredi, a potom je nasilno napustio Zadrugu. S obzirom na to da su u produkciji odavno odlučili da kažnjavaju svakog ko se nasilno ponaša i fizički pokušava nekoga da povredi, bilo je jasno da će Ćertic biti diskvalifikovan.

Ovako su ukućani reagovali na Uroševo izbacivanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. oktobar 2017 | 15:35

    Bravo Miki,ko drugom jamu kopa sam u nju upada,hteo je tebe da diskvalifikuje a sam je sebe diskvalifikovao Uros je cisto zlo od coveka sto smo videli to jos u predhodnim rijalitijima.

  • Mila

    1. oktobar 2017 | 13:52

    Mikice kralju !!!

  • Ana

    1. oktobar 2017 | 13:43

    Uros kao ziza otisao po policiju😂 Miki kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA