≫ 

Žarko spakovao kofere, hoće da napusti Zadrugu i plati kaznu od 5 MILIONA, a razlog iz kog želi da ide je totalni ŠOK!

Stojanović je oko 2 ujutru saopštio da sutra, odnosno danas, napušta rijaliti

  • 5
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Žarku Stojanoviću juče je prekipelo, pa je sinoć tokom sastanka ustao i svima saopštio da je odlučio da napusti Zadrugu!

- Ja hoću da vam kažem da sutra idem. Spakovao sam stvari, nemam nameru više da ostajem ovde. Neću da komentarišem koja je ukućanka lepša, boli me du*e za to! Kad pomislim šta sve propuštam napolju, i kad vidim šta radim ovde i o čemu mi pričamo... Boli me mozak. Odlučio sam da idem i neću preskakati ništa nego ću lepo izaći na kapiju - rekao je Žarko.

- Meni je dosadno, osećam da mi truli mozak. Ja ovde ne znam šta da radim, baš mi je dosadno. Mama, molim te pošalji mi sutra pare preko "Western Union-a" da imam za kartu - potpuno ozbiljan rekao je Žarko.

O tome koliko je zvučao odlučno govori i činjenica da su ga apsolutno svi učesnici shvatili ozbiljno, a najveći šok bila je reakcija Lepog Miće.

- Iako svi znaju u kakvim smo odnosima, ja tebe ne mrzim. Mislim da ne treba da ideš. Ja tebe skroz razumem, ti si se rodio, odrastao i živiš skroz drugačije, ja tačno znam šta tebi smeta i o čemu pričaš. Evo, kaži o čemu želiš da pričaš, svi ćemo ti pomoći, sešćemo da pričamo o nekim drugim stvarima. Mislim da ti je glupo da ideš, i da plaćaš toliku kaznu - rekao mu je Mića.

Nakon toga, skoro svi učesnici ustali su da kažu kako smatraju da Žarko ne treba da ide, a onda je stiglo i pismo. U istom je navedeno da su svi, pa i Žarko, svesni toga kakav ugovor su potpisali, te da je kazna za napuštanje rijalitija 5 miliona dinara.

Međutim, Žarko je rekao da ga to ne zanima, da će platiti, dok su ga ukućani savetovali da prespava, pa da danas odluči šta želi da radi. Ostaje da danas vidimo šta je odlučio i da li će zaista biti toliko hrabar da ode i plati kaznu od 40.000 evra.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    4. oktobar 2017 | 11:41

    Francuz je u pravu!

  • Danijela

    4. oktobar 2017 | 13:27

    Bravo Zarko!Zadruga je totalni smor, kombinacija Farme i Parova sa nevidjeno glupim i dosadnim likovima. Idi i spasavaj se. Nije to za kreativne ljude.

  • Groficaofica

    4. oktobar 2017 | 13:46

    Zasto se takav decko uopste upustio u ovakvu igru? Pametan,lep,kulturan,skolovan,obrazovn...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA