≫ 

NEVIĐENA FRKA! Žarko lomio sve u Zadruzi, produkcija zvala POLICIJU! (VIDEO)

- Foliraš se, praviš sebi kadar, ti ne želiš da izađeš! Boli me ku*ac za sve, što si tanjire pocepao, iz čega ću da jedem?! - rekao mu je Đekson

  • 18

Žarko Stojanović očigledno pošto poto želi da napusti "Zadrugu". Njegovi živci su skroz popustili, a sve je počelo posle njegove svađe sa Saškom Karan, jer mu je ona, navodno, ukrala novac.

HAOS U ZADRUZI: Žarko polio Sašku Karan izmetom, a onda mu se ona ŽESTOKO osvetila! (VIDEO)

Nakon što ju je Žarko polio izmetom, hteo je da napusti rijaliti.

Stojanović je iskalio bes, polomio tanjire, kao i fontanu, a zadrugari nisu mogli da veruju šta se dešava.

Printskrin: TV Pink

- Foliraš se, praviš sebi kadar, ti ne želiš da izađeš! Boli me ku*ac za sve, što si tanjire pocepao, iz čega ću da jedem?! - rekao mu je Đekson.

Produkcija je čak i zvala policiju.

- Žarko već nekoliko dana ispoljava nasilničko ponašanje, zbog čega je više puta opominjan. Jasno je da je on jedan od vrednih rijaliti igrača, ali ovog puta preterao je svaku meru. Osim što se sukobio sa Saškom, on je uništavao vrednu imovinu na imanju i zato je produkcija morala da reaguje i pozove policiju. Da li će se primiriti i nastaviti svoj život u Zadruzi ili će je zauvek napustiti, videćemo - rekao je izvor blizak produkciji.

Pogledajte snimak:

Daljinac

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    7. oktobar 2017 | 20:29

    Zarko pokazao nasilnicko ponasanje? Sta je radio osim sto se branio od propaliteta svake vrste 60-to godisnje baba savke.

  • jasna

    7. oktobar 2017 | 18:42

    Ubacili su i dozvolili savki i mici da rade sta hoce i time unistili rijaliti ...

  • nn

    7. oktobar 2017 | 20:18

    Volim rialitije ali vise sebe! Zasto dva nistavila mica i savka da mi kvare raspolozenje! Onog momenta kada su im najavili ulazak ja ne gledam. Informisem se malo po netu, vidim sve isto, i samo citajuci vase komentare raste mi pritisak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA