≫ 

EVO VAM ŠANSE DA SE POKAZETE NA DELU! Anabela uputila JAVNU poruku hejterima! (FOTO)

Anabela je rešila da reaguje negativne komentare koje dobija, pre svih koji su vezani za Lunu i Slobu

  • 16

Anabela Atijas je već uveliko stala u odbranu svoje ćerke Lune Đogani, koja je u u rijalitiju "Zadruga" započela ljubavnu vezu sa Slobom Radanovićem. Pevačica uporedo dobija komentare podrške, ali i negativne komentare.

Kako bi se obračunala sa hejterima, Anabela je na Instagramu uputila javnu poruku koji je upućena upravo njima. Atijasova je apelovala da se pomogne malom Davidu, kojem je neophodna operacija.

- Poruka za hejtere: Evo vam šanse da se pokažete na delu! Koliko ste moralni i spremni da spasete nečiji život. 154 na 3030 i iz Švajcarske na 455 - napisala je Anabela.

Pogledajte šta je Anabela Atijas rekla za Telegraf o Luni, Slobi, "Zadruzi" i ostalim stvarima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    13. oktobar 2017 | 21:22

    Anabela,kada si vec toliko humana i hejterima dajes poruku i zadatak da spase neciji zivot ,daj i svom detetu reci da nije lepo da unistava tudji brak..Na tudjim suzama se ne gradi svoja sreca..nisu tebi hejteri krivi, vec tvoje dete ,koje nema morala

  • dora

    13. oktobar 2017 | 20:50

    Draga Anabela,podrska tebi kao majci znam da nije lako u ovim trenutcima kad cijela Srbija i sira regija gleda tvoju kcer kako unistava neciji brak kakav god da je,ali poruka za hejtere kako ih ti nazivas nije morala na ovaj nacin da se posalje,ipak se ovdje radi o zivotu ovog djeteta,malo je neukusno i ne promisljeno.....

  • xxx

    13. oktobar 2017 | 23:01

    Jao zeno sta radis ti u zivotu??!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA