≫ 

JADNICE, UPROPASTIĆU TI ŽIVOT! Veštica doživela nervni slom nakon svađe sa Đeksonom! Anđela urlala: "Zabili su mi noževe u leđa, varali, lomili, kidali"! (VIDEO)

Veštica je nakon svađe sa Đeksonom vrištala i plakala, niko nije mogao da je smiri

  • 3

Anđela Veštica nakon svađe sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, kao da je doživela nervni slom, pa je u izlivu besa i očaja svašta rekla. Svađa je krenula, nakon što joj je Đekson rekao da ona ima malo glasača i da je ljudi napolju ne vole, kao i to da je pretila njegovim glasačima. Posle toga je počeo rusvaj.

OPŠTI HAOS POSLE IZBACIVANJA: Troje ukućana završilo u Hitnoj pomoći, žene zapomagale: "Pomagajte, gušimo se"!

- Ovako znači, glasači juče što se tiče odlaska u duel i ostanka u kući, ne zavise od toga ko je kome ovde omiljen, autoritet ili bilo šta drugo. Ja sam čuo da su pale neke pretnje za moje glasače ovde, za neke devojke koje su izglasale za mene. Ja ne mogu da istolerišem to, ko god preti mojim glasačima u*raću mu se u život. Kako ti možeš da pretiš mojim glasačima, ako mene nazivaš prijateljem. Ja vrlo dobro znam kako razmišljaš. Tebi je pao ego. Brate, svi znamo da si rekla u svlačionici da si zaljubljena u mene. Ti si toliki jadnik da peniš na ljude. Ne vole te ljudi, napolju imaš malo glasača - izjavio je Đekson  - pitao je Đekson Anđelu i započeo svađu.

- Ja pretim. Evo da ti odgovorim odmah. Ti ne kapiraš, kralju, neke stvari! Ja protiv tebe nemam ništa loše. Ja u tebe nisam zaljubljena. Mi smo završili. Što se mene tiče ti si vazduh! Ja tebe neću više da slušam. Napuši mi se k***a - rekla je Anđela.

Pogledajte svađu Anđele i Đeksona:

Posle ove žestoke svađe, izdvojila se sama i plakala, prišli su joj Sloba Radanović i Luna Đogani i tešili je. Bila je vidno potrešena i priznala je da je jako usamljena i da nema nikog da je podrži, te da joj to pada najteže.

- Vi ste zajedno, ja sam sama! Vi imate jedno drugo, ja nemam nikoga! Sloba nije moj dečko, nije moj oslonac, kao što ti Luna imaš njega. Ja nemam kome da kažem da me zagrli! Hiljadu puta su me izdali! Zabili su mi noževe u leđa, sa svih strana! Varali, lomili, kidali, da ti ne pričam kakvo sam detinjstvo imala! Da sam od čelika, ne mogu više! - kroz suze je rekla Anđela Veštica.

Razgovor Veštice sa Lunom i Slobom:

- Kada će meni da dođe jedan ovakav kao Sloba? Kada će meni da dođe jedna dobra drugarica? Kada ću ja da rodim dete? Samo loše! Kod majke sam mu bila! Je*em li ti mamu! On govori da sam ja zaljubljena u njega, a svi znamo u koga sam zaljubljena - nastavila je Veštica da priča Luni i Slobi.

Posle ove žestoke svađe, Veštica se bukvalno gušila u suzama, nakon čega je Đekson došao da porazgovara sa njom, ali ona nije želela da mu dopusti da razgovaraju.

Pogledajte na snimku, Anđela neće da razgovara sa Đeksonom, a Sloba je ubeđuje da mi ipak da priliku da porazgovaraju.

- Jel veruješ meni? Jel mi veruješ? Nije došao kao neprijatelj - rekao je Sloba.

- Nemoj da ideš molim te - molila ga je Anđela da je ne ostavlja nasamo sa Đeksonom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    16. oktobar 2017 | 12:00

    Sta radi droga?

  • MinaGogi

    16. oktobar 2017 | 12:51

    Bljutavo ali za sve veliko naravoucenije, kako se sve u životu vraća i plaća. Dok je kidisala na onu jadnu Smilju ko pobesnela zver bila je puna sebe, a sada joj se vratilo i ovo je tek početak, zarozana prljava krpetina.

  • Cure

    16. oktobar 2017 | 16:46

    Luda kuca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA