≫ 

Anđelo će umreti od ljubomore! Đekson muvao Teodoru, a ovako je ona reagovala kada joj je predložio da spavaju zajedno! (VIDEO)

Čim je raskinula sa Anđelom, Đekson je iskoristio priliku i odmah je spopao Teodoru

  • 4

Sinoć na žurki u "Zadruzi" atmosfera je bila baš vrela, takmičari su se opustili i ludo se zabavljali uz hitove koje je pevala Sandra Afrika. Nakon što je Teodora Džehverović raskinula sa Anđelom Rankovićem, odmah ju je "startovao" drugi zadrugar.

Hoću da poludim, ne mogu... Anđelo usred žurke otvorio dušu i priznao šta misli o Teodori nakon što ga je ostavila! (VIDEO)

Nemanja Đerić Đekson posle Mine i Anđele sa kojima je prethodno bio, sada je bacio oko na Teodoru i odmah iskoristio priliku da joj predloži da spoje krevete. Teodora je bila malo zbunjena ovim predlogom, a kada joj je rekao da je dobra riba totalno se izgubila.

- Tebra, ako ja ostanem bez jorgana, ti mene moraš da prihvatiš u svoj krevet, neću ti ništa, guzicu o guzicu, brate ozbiljno...  - predlagao je Đekson.

- Dobro, videćemo kad bude došlo do toga videćemo šta ćemo da radimo - neodlučna je bila Teodora.

- Ne, ti si ful p**ka, sve do j*ja, al' neću ti ništa... - rekao je Đekson.

Na šta se ona zasmejala, pa je Đekson nastavio da joj se "nabacuje", pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    26. oktobar 2017 | 11:22

    Ovaj dugi je vise dosadan sa njegovim "forama"za muvanje,kao da pre zadruge nije video ni imao devojku.Na kraju ce poceti i Zizu da muva,hahahaha

  • marinaina

    26. oktobar 2017 | 16:15

    Andjelo da bude ljubomoran na ovog lika ha ha ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA