≫ 

Sloba Radanović hapšen zbog kokaina!

Slobodan je priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu gde je dao iskaz u kojem je naveo da nema ništa sa nedozvoljenom supstancom

  • 3
Printskrin: TV Pink

Slobodan Radanović privođen je u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina!

Sve se desilo u martu ove godine, nakon što je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću. Slobodan se u automobilu nalazio sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je tada prriveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, a u izjavi je ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

- Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: "Gledaj gde je bacio kokain", i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu - ispričao je tada Radanović.

Printskrin: TV Pink

- Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike - istakao je u izjavi.

Njegov slučaj se trenutno nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA