≫ 

Evo kako izgleda kuća Mikija Đuričića u Kupinovu u kojoj JEDNA stvar nikada ne sme da fali! (FOTO)

Miki i dalje živi sa ocem Mirkom čija je velika želja da mu sin u kuću dovede snajku

  • 22
Foto: A. Nalbantjan

Od prvog rijalitija u kom se pojavio Miki Đuričić intrigira javnost, a njegov život mnogima je i dalje potpuno nejasan. Jedan od razloga jeste taj što je Miki mimo rijalitija bio prilično zatvoren za medije, a njegova porodica nikada nije želela ništa da govori.

Međutim, Mikijev otac Mirko nedavno je dao veliku ispovest za Telegraf, a naša ekipa uspela je da fotografiše i porodičnu kuću Đuričića u Kupinovu.

Foto: Vladimir Milovanović

Ono što smo zatekli potpuno je u skladu sa rečima Mikijevog oca - kod njih se mnogo radi, niko ne pati od luksuza niti od para, koje se troše onda kada se i zarade.

Foto: Vladimir Milovanović

- On ne gubi uopšte vreme, bilo para, ne bilo. Mi smo naučili tako, što možeš da potrošiš danas ne ostavljaj za sutra. Idemo dalje, dao Bog samo zdravlja nama - rekao nam je Mirko kada smo ga pitali da li Miki gubi vreme u Zadruzi ili će konačno nešto i zaraditi.

Foto: Vladimir Milovanović

Ono što je zanimljivo jeste da jedna stvar u kući ne sme da fali, a to je dobra, domaća rakija, koju smo i mi morali da probamo.

Foto: Vladimir Milovanović

Dok je Miki u rijalitiju, Mirku društvo pravi prijatelj sa kojim se i zabavlja, ali i radi.

Kada je u pitanju Mikijeva ženidba, Mirko nam je prilikom posete rekao da mu je želja da dobije unuke.

Foto: Vladimir Milovanović

- Da je napravio petoro, šestoro dece da imam s kim da se igram, decu da naučim nešto, dok je deda još živ. Ima vremena. Nije mlad, ali zdrav je, što je najvažnije. Ima ga. Da je pametan mog'o je dovesti dve! - iskreno je rekao Mirko.

S obzirom na to da se Miki vrlo ponosi svojim Kupinovom, zanimalo nas je da li ga i otac podržava u tome da se ne seli u Beograd.

- Šta će u Beogradu? Vidi šta je ovo, priroda... Bereš koprive, vadiš gavez, bereš pečurke. Ko kaže da mlade devojke neće na selo? Trčeći bi došle. Pa, kad ti Mirko kaže! - duhovit je bio Mirko.

Foto: Vladimir Milovanović

Godinama unazad spekulisalo se i o tome u kakvim su odnosima otac i sin, ali Mirko kaže da je u njihovoj kući sve kako treba.

- Gde ima vatre ima i dima, posvađamo se oko neke sitnice, ali kako tata i sin da nisu dobri? Gde to ima? Ne složimo se, on hoće ovo, ja hoću ono, pa jedan drugog ispravimo, vidimo gde je ko pogrešio... - iskreno je objasnio stariji Đuričić.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    3. novembar 2017 | 13:29

    koliko je vremena proveo po farmama a nije mogao da kupi prozore

  • Pare

    3. novembar 2017 | 14:40

    Dzabalebaros i trosadzija. Otac mu nema valjane prozore i izolaciju, a on po rijalitima glumi dvorsku ludu. Da ne pricam o tome da nema dana radnog staza, nit kuceta nit maceta... pare koje zaradi prokockao, ua sebe nista nije stvorio! I kakav je to covek? To je ameba.

  • Ana

    3. novembar 2017 | 13:02

    Miki je narodski covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA