≫ 

Sarina mama počela da plače UŽIVO u programu zbog ćerke, a na pitanje o plastičnim operacijama brat Filip je POLUDEO! (VIDEO)

Mama i brat Sare Reljić, Indira i Filip, večeras su u studiju u Šimanovcima komentarisali ponašanje zadrugara prema nominovanoj učesnici "Zadruge"

  • 7

Sara Reljić ove nedelje je nominovana za izbacivanje zajedno sa Dijanom Hazirović, pa su se u studiju televizije Pink našli Sarini mama i brat, kao i Dijanina majka.

Za mene je ona folirant! Luna nije više mogla da izdrži, pa je Sari sve sasula u lice i progovorila o njenim SILIKONIMA! (VIDEO)

- Janjuš je oženjen... oni su žvakali bombone u mraku, to je više nego jasno - rekao je Sarin brat Filip, ogorčen ponašanjem zadrugara prema njegovoj sestri.

Printskrin: TV Pink

- Pokušavaju da napakuju Sari ono što ona nije. Ja znam Saru, ja sam ponosan na svoju sestru i znam da je niko tamo neće slomiti, potpisujem to - dodao je.

Sarina majka u jednom momentu je zaplakala zbog onoga što njena ćerka proživljava u "Zadruzi", govoreći kako joj nije jasno zašto se svi tako ponašaju prema njoj.

Printskrin: TV Pink

A budući da zadrugari uveliko pričaju o tome, Dušica je pitanje da li je Sara radila neke estetske operacije ili nije?

- Kakvo je ovo pitanje? - zgrožen je bio Sarin brat.

- Jesam li već rekao da Sari pokušavaju da napakuju neku brlju?! Dosadno im je, ne znam...Nemam komentar, šta drugo da kažem - završio je.

Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Sara je sinoć dobila najviše negativnih komentara zadrugara, zbog čega je završila u izolaciji.

- Znala sam da ću otići u izolaciju, Filip je za ovaj šou, ja nekako nisam. Ako izgubim neće mi biti žao, ako ostanem biće mi drago i to je to - rekla je nakon nominacija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    13. novembar 2017 | 08:42

    Mene zanima gde su TATE svim ovim devojkama il imaju samo mame,koje su btw iste kao cerke

  • Tea

    12. novembar 2017 | 23:50

    Sara je kralica Ljubomora je Bolest Ako niste znale..

  • Zof

    13. novembar 2017 | 08:47

    Pa hocete pare bez rada e pa onda morate da budete spremni na sve,ako niste onda je zaposlite negde u prodavnici nek radi od sedam do pet i nece je niko dirati !!k

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA