≫ 

Muškarci te žarko žele, ali... Bora gledao Sari u šolju, ona ostala bez teksta nakon svega što joj je rekao! (VIDEO)

Sara je postavljala razna pitanja, a on je na svako imao odgovor

  • 0

Sara Reljić je danas iskoristila priliku da joj Bora Santana pogleda u šolju i da joj kaže šta je očekuje u budućnosti.

Bora se baš potrudio da Sari dočara detaljno šta je čeka na polju karijere, ljubavi i zdravlja, a ona je pomno slušala svaku njegovu reč. Uzeo je Santana šoljicu popijene kafe i počeo je svoje izlaganje.

NIKAD JAČI HAOS! Muškarci popili tablete za potenciju, Marko DNK JEDINI odbio jer nije smeo, a onda mu je uletela Divna... (VIDEO)

- Ovo je ženska osoba koja ti je okrenula leđa i koja priča sa nekim nešto o tebi... I dalje ti nije pun taj mesec koji te obasjava na polju karijere, nego ti je sve nešto polovično, još nije vreme da razmišljaš o tome o čemu ti razmišljaš, idi ka svom cilju, opet ti se pojavljuje ta neka osoba. Ti u stvari kao da ne možeš bez te osobe i u poslu, ljubavi, karijeri... Ti bez te osobe ne možeš da funkcionišeš - rekao je Bora.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- To je majka - konstatovala je Sara.

- Nalaziš se u začaranom krugu, koji se ne zatvara i ima rupu. Nalaziš se u krugu muškaraca koji te žarko žele, koji žele tvoju pažnju i kojima ti pružaš pažnju. Ali nije to neka čista ljubav... - upozorio je Bora Saru.

Kada je Sara ubola želju, Bora je nastavio sa izlaganjem.

- Briga ti se pojavila! Što se tiče zdravstvenih problema, o nečemu stalno razmišljaš. Imaš tu brigu. Tebe nešto muči, a ni sama nećeš da priznaš šta. Nećeš da se otvaraš. Brigu imaš - rekao je Bora.

Pogledajte kompletan snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA