≫ 

Evo šta se sinoć zaista dešavalo između rođaka Lune i Edite, i kojom pesmom je Ministarka žestoko bocnula Đoganijevu! (VIDEO)

Luna se odmah okrenula ka Slobi i obratila mu se rečima: "Jesi li video ovo?"

  • 8
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Iako niko nije očekivao da će, nakon višenedeljnih pisanja o tome da sa rođakom ne razgovara jer joj je preotela dečka, Edita Aradinović ući u Zadrugu, pevačica je to sinoć ipak učinila.

Tačno je, prevario sam devojku sa Lunom: Gastoz konačno priznao da je bio sa zadrugarkom, pa otkrio još šokantniji detalj!

Edita je sa grupom "Ministarke" ušla u Zadrugu, a kada ju je Luna ugledala nije joj bilo ni malo svejedno, naprotiv!

Kako je rekla kada je prišla da se izjada Slobi, Edita je čvrsto stisnula, rekavši joj šta se dešava napolju.

- Samo se meni tako javila... Zagrlila me ovako, jako, i rekla mi je: "Pišu se ružne stvari!" - rekla je Luna Slobi koji joj je sve vreme govorio da se ne opterećuje i da je sve u redu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, Edita se posle toga nije obratila Luni, ali je u jednom trenutku zapevala duetsku pesmu Ministarki i Saše Matića "Zver", a kada je došao na red jedan stih pogledala je u Lunu i uperila prstom u nju.

Reč je o stihovima: "...a ti si grešan bio, druge od mene krio...".

Luna je počela da se smeje, a onda se okrenula ka Slobi i rekla mu: "Jesi li video? Hahaha! Peva i pokazuje u mene, kao "druge od mene krio" - smejala se Luna, kao da je to zaista nešto čemu treba da se smeje.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Za one koji nisu upoznati, evo o kojoj pesmi je reč:

Međutim, Edita je u jednom trenutku ljubazno dala mikrofon Slobi Radanoviću, sa kojim je čak i otpevala nekoliko pesama, u jednom momentu ga poljubivši i u glavu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA