≫ 

Zapamtićeš ti ovo, klošaru! Miki i Miljan se potukli usred žurke, obezbeđenje ih razdvojilo, a Đuričić je onda OPASNO zapretio! (VIDEO)

Mikija i Miljana je razdvojilo obezbeđenje, nakon čega je besni Đuričić napustio žurku i otišao u sobu

  • 3

Miki Đuričić i Miljan Vračević posvađali su se sinoć tokom žurke, po svemu sudeći oko novca, a svađa se završila tučom, pa je intervenisalo i obezbeđenje. 

Izgoreli od ljubomore! Zadrugari pokazali pravo lice i rekli šta zaista misle o nastupu Mace i Bore, izbila žestoka svađa! (VIDEO)

- Celo veče ide za mnom i viče mi govno i provocira, pi*ko i psuje mi mrtvu majku... Idem da spavam, briga me... - govorio je Miki u kazinu nakon tuče.

Printskrin: Dailymotion

- Polako, vidiš da provocira - smirivao ga je Janjuš, koji je krenuo za njim.

- Boli me ku*ac! Idem ja sam, ne treba mi niko... Šta mi glumi tu mangupa, boli me ku*ac za rijaliti i tužbu i sve... - pričao je Miki dok je išao u sobu, a kamere su ga sve vreme pratile.

Printskrin: Dailymotion

- Došao je klošar da mi psuje mrtvu majku zato što mu nisam dao 200 dinara... Zapamtićeš ti ovo, samo polako - rekao je na kraju i dalje besan na Miljana.

- Aaaa, mangupiraćeš se ti meni... Ne traje ovo večno. U Obedsku baru ćeš biti zakopan u živo blato, 10 dana - rekao je Miki, pa dodao: "Ne obraćam mu se, kao da nije tu".

Pogledajte kako je to izgledalo sinoć:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA