≫ 

Sloba POLUDEO zbog specijalnog zadatka Velikog šefa u kom će biti RAZDVOJEN od Lune! (VIDEO)

Slobodan Radanović iznervirao se zbog zadatka u kojem nije izabran za dobrovoljca, dok Luna jeste

  • 21

Veliki šef je pripremio zadrugarima specijalnu nedelju, a za početak je bilo potrebno osmoro dobrovoljaca.

Ja sam slobodna devojka ovde! Ana Korać zapušila usta svima, a onda su ona i Teodora poslale poruku Ćazimu! (VIDEO)

Sloba nije uključen u grupu dobrovoljaca koja započinje rad u maloj zadrugarskoj fabrici, pa je zbog toga izgubio živce. S druge strane, biće odvojen od Lune, jer je ona u dobrovoljačkoj grupi.

Printskrin: TV Pink

- Trebalo je da izaberete četiri cure, četiri momka. Boli me ku*ac više... Nikad nisam izabran, a znam da ću u svakom zadatku da dam sve od sebe! - govorio je iznervirani Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Tri meseca slušamo jedno te isto i želim da pokažem neke druge stvari, a to mi se ne dozvoljava! Moram da se iskuliram - rekao je Sloba Marku Miljkoviću, koji ga je potom ostavio samog.

- Boli me uvo što smo razdvojeni, taman ćemo da se uzelimo jedno drugog, nije to - govorio je Soba misleći na Lunu.

Printskrin: TV Pink

Luna je potom izašla napolje, pa ga je i ona tešila.

- Ja ću se potruditi da sve uradim, da zaradimo neke pare da imamo ti i ja. Nemoj da si takav zbog glupog zadatka, 'ajde... Nemoj tako da razmisljaš - govorila je Slobi.

Printskrin: TV Pink

- Nije uopšte poenta o razdvojenosti, nego što hoću malo da se sklonim odavde. Ćutim, nikog ne diram, a mogu, gore od svih! - rekao je.

- Neću uopšte više da ulazim tamo dok se sve ne završi, neću da gledam te odvratne glave više! Izdržaću ja sve... - rekao je, a onda je poljubio Lunu i vratio se u kuću, i dalje nervozan.

Printskrin: TV Pink

Zanimljivo je da će se žene razdvojiti od muškaraca, pa svi željno iščekuju šta će se dogoditi.

U dobrovoljačkoj grupi koja od sutra započinje posao u maloj zadrugarskoj fabrici su: Filip, Nena, Teodora, Luna, Sanja, Mina, Nikola, Zorana, a mešanje zadrugara i radnika - nije dozvoljeno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. decembar 2017 | 03:22

    Ja mislim da je on tek sada poceo shvacat da gubi Kiju i kolika je razlika izmedju nje i Zlune...Zato je nervozan sve vise i vise. Kija do pobede

  • Jeca

    5. decembar 2017 | 08:21

    Boze, kakav psihopata! Pa i trebao je neki ovakav zadatak da pokaže svoje pravo lice! Kakav pogled....on je baš agresivan i psiho....mama ga previše razmazila pa kada nije po njegovom....on puca

  • Cg

    5. decembar 2017 | 01:55

    Dečko šta si ti umislio da si neka faca,ti si kao onaj Nemanja sa Farme"Ceranic broj 2 " sakrices se u mišju rupu kad izađeš, nema od tvoje karijere ništa posle ovog rijaliti ja, a neće biti ni Kije da te gura kroz život, a Luna će te otkačiti vrlo brzo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA