Kakav crni Nikola, on me ne zanima! Luna se pravdala Slobi koji je GOREO od ljubomore, Radanović nikada nije bio ovoliko LJUT! (VIDEO)

- Ma daj bre, kakav crni Nikola, sa dečkom nisam dve reči progovorila - ubeđivala je Luna besnog Slobu

  • 24

Nakon Saškinih prozivki na račun Nikole i Lune, Sloba se narogušio i pobesneo, i Đoganijeva je morala da mu se pravda da se ništa nije dogodilo između fudbalera i nje.

Mrš, bolesnici jedni! Saška rekla da Luna muva Nikolu, Đoganijeva ODLEPILA, a Kija joj se smejala iza leđa (VIDEO)

Sloba je naizgled mirno sedeo i slušao dok je Saška pričala kako je ubeđena da se nešto događa između Lune i Nikole, a malo kasnije je u kuhinji imao ozbiljan razgovor sa Đoganijevom.

- Oni to rade namerno. Molim te, nemoj nešto da pomisliš. To će sada namerno da rade. Čudan si mi! On je sve masirao, osim mene baš da se ovako nešto ne bi pričalo. Što to nisu pustili, budale jedne bezobrazne. Ma daj bre, kakav crni Nikola, sa dečkom nisam dve reči progovorila - pravdala se Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ja ležim u krevetu a ona (Saška) se dere na sav glas samo da bih je ja čuo. Prosto da ti ne bude žao da udariš žensko. Koje je to zlo od žene, to je neverovatno. I pun mi je ku**c više priča "bez Lune nema ni Slobe" - besno je režao Radanović koji se jedva kontrolisao.

Razgovor Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😝

    5. decembar 2017 | 21:35

    E crni Slobo....tek ćeš ti da vidiš kakva je ona... žao mi te je

  • Jeca

    5. decembar 2017 | 22:06

    Sloba je lud već 2 dana - otkad ga je Kija pred svima nazvala mutavim, kukavicom i tipom koji se krije iza žena. Posle toga je hteo i da beži kući.

  • Anonim

    5. decembar 2017 | 21:43

    Filip i stanija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA