Debil sa grbom jede, a ja nisam jela 24 sata! Dragica posle 2 dana u Zadruzi skroz pukla, plakala, kukala i vređala Divnu DNK! (VIDEO)

Oni koji su Dragicu pratili tokom učešća u "Velikom bratu" dobro su znali da ona neće biti mirna ni 24 časa

  • 22

Nova učesnica "Zadruge" Dragica Janičić posle nepuna dva dana u rijalitiju već je napravila neviđeni haos i doživela nervni slom nakon provokacija koje su joj ostali učesnici uputili.

SVI SE PITAJU DA LI JE LUNA TRUDNA: Đoganijeva povraćala u šerpu, lekari intervenisali i izveli je iz Zadruge! (VIDEO)

Naime, Dragica se žalila Marku Miljkoviću na ostale zadrugare, govoreći da su odvratni i ljigavi. Marko je probao da je uteši, ali Dragica nije prestajala da plače. U jednom momentu počela je da viče i žestoko da vređa Divnu DNK koja joj u tom trenutku baš ništa nije uradila.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Znaš šta mene najviše boli? To što sve znam... Je*e mi se za pare! Uporno mi priča čovek da sam pušač! Mrzim nepravdu! Onaj Bosanac me napada konstantno. Je*o te, ne mogu više! Piše u ugovoru da nema nacionalizma, pustite me... Ne mogu Marko... Ne želim da budem ovde - pričala je Dragica kroz suze.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nije lako, moraš da budeš jaka - tešio je Marko.

- Ja mogu sve... Mogu i da ne jedem, ali ne mogu da podnesem da mi neko se*e konstantno nešto što nije. Vidi ovaj debil jede! Ja nisam jela 24 sata! Debil je dao 200 dinara i on jede. Niko je ne dira, ima grbu... Boli me ku*ac! Ne interesuje me. Ovaj jede danas, nije me zvao - pričala je Dragica besno.

Pogledajte kako je Dragica izvređala Divnu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    12. decembar 2017 | 18:59

    Izbaciti napolje labilnu zenetinu!!!Divna je dama za tebe!!!

  • Zis

    12. decembar 2017 | 20:44

    Nije mi jasno zasto dovlacite ove Crnogorce ovde,hocemo na silu da budemo prijatelji s.njima !!!!

  • kikica

    12. decembar 2017 | 23:00

    Iznenadio me komentar ove ucesnice . Nije lepo sto vredja . Fizicki komentar . Ko zna cije grehe i gene su za Utali u njen zivot . Humano je od velikog sefa sto je primljena u rijaliti ne da bi je ismejavali vec da zaradi neki novac . Ona ima lepe godine da bih mogla da uradi neku korekciju na svom telu . Operaciju oka zove se Strabizam poseta lekarima ortopedima .bilo bi lepo da joj produkcija tu malo pomogne .Ipak dobri gospod bog je bio milostiv prema njoj i ostvarila se kao majka sto mnogim lepoticama ne polazi za rukom . Sram bilo ovu ucesnicu i kazni je produkcijo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA