≫ 

AFERA ZLATIBOR! Luna konačno progovorila o tome šta se dešavalo na zimovanju, pomenula drogiranje i prostituciju! (VIDEO)

- Dečko sa kojim sam bila dve godine, me je pitao da li radim za novac, jer mu je drug tako rekao - objasnila je Luna

  • 34

Luna Đogani je svojim učešćem u Zadruzi izazvala ogromnu pažnju, najviše zbog veze sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Pre će tebe da izbace nego mene! Kija rekla Slobi koliko planira da ostane u Zadruzi, on joj besno odbrusio! (VIDEO)

Međutim, ono što je zaintrigiralo gledaoce vezano je za Lunino zimovanje na Zlatiboru, za koje se sve i svašta pričalo i spekulisalo.

Iako joj Anđelo Ranković pre nekoliko noći nije dao da kaže šta se pričalo o njoj, a što je vezano za Zlatibor, Luna je danas ipak progovorila o tome pomenuvši i drogu i prostituciju!

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- To je bilo kad sam imala 18, 19 godina. Ja sam toliko priča čula o sebi, koje ni sama nisam znala, počevši od toga da sam prostitutka, a ja toliko vodim računa o tome kakav ću ugled imati. Bili smo na Zlatiboru i ja sam bila, nažalost, u društvu ljudi koji su konzumirali drogu, tabletice i počele su priče da ja to isto konzumiram - počela je Luna.

- Ja sam bila pet dana tamo, tu je bio i Jovan Mijalković (trenutni učesnik Zadruge, prim. aut.), ja sam bila sa mojom drugaricom, ona je bila u vezi sa dečkom koji se druži sa Jovanom. On je umešan samo zato što je bio tu sa mnom. I tako se pričalo, eto da se ja drogiram. Ne samo ja, nego i drugarica i brat koji su bili sa mnom. Ali to nije jedina priča koja je kružila o meni, tako da sam ja navikla - ispričala je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Blogerka je zatim iskoristila priliku da objasni kako priče o prostituciji nisu istinite.

- Niko me nije optuživao za prostituciju lično, desilo se da me je dečko sa kojim sam bila dve godine, prišao i pitao da li je to istina, jer mu je neki drug rekao da radim za novac. Ja nisam tip devojke koja će da se pravi fina i poštena, a da radim neke druge stvari. Sve što sam uradila i s kim god da sam bila, nemam problem da to kažem.

Pogledajte šta je Luna ispričala u intervjuu sa Milanom Miloševićem:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gladius

    20. decembar 2017 | 17:25

    Divna buduća supruga.. Slobo, pravi si papak.

  • Cedo

    20. decembar 2017 | 18:22

    Koji je ovo olos majko mila,luno ti si bruka zenskoga roda.

  • Jaoooo

    20. decembar 2017 | 18:03

    Ova Luna ispade merna jedinica za cast, ugled i postenje. Ali samo njenoj mami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA