Ponosan sam na Anđela! Luna i Teodora će skakati od sreće zbog onoga što su Sloba i Ranković uradili zbog njih dve! (VIDEO)

Sloba i Anđelo su zajedno pozvani na razgovor sa Drvetom

  • 12

Drvo mudrosti je noćas testiralo koliko su Sloba i Anđelo zaljubljeni u svoje devojke, i njih dvojica su dobili novčanu nagradu jer su odbili tajne zadatke.

Ne laži, da li si ti normalna! Sloba se pred Lunom posvađao sa Kijom, pa načisto odlepio kada mu se Đoganijeva nasmejala u lice (VIDEO)

Prvi je na iskušenju bio Radanović koji je odbio da odigra jedan ples sa Kijom.

Potom je Drvo ponudilo Anđelu da odigra jedan ples sa Anom, a on je to odmah odbio.

Zatim su njih dvojica pozvani zajedno da dođu do Drveta, i novčano su nagrađeni zbog toga što nisu izneverili svoje devojke.

- Ja znam da sam pravio greške, i nije bitno, i da si mi ponudio da izađem na jedan dan ili bilo šta, odbio bih jer ne želim da pravim takve greške - poručio je Anđelo, a Radanović je bio još konkretniji.

Printskrin: TV Pink

- Ja ću samo reći da nijedan zadatak koji može da ugrozi moj odnos sa Lunom, neću prihvatiti, tako da ne morate da me zovete zbog takvih zadataka. To jednostavno ne želim da radim... I ponosan sam što je on to isto uradio - rekao je Sloba.

Anđelo i Sloba kod Drveta mudrosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    28. decembar 2017 | 12:59

    Jel Ovaj balvan slusa sam sebe?! Nece da vrijeda Slunu jadnicu a zenu si mogao da vrijedas i lazes, varas i pljujes?? Ma tko je ovdje lud?Jesi brate budala...

  • Milica

    28. decembar 2017 | 16:10

    Dobro, Andjelo je kulturan decko, zaista je dokazao vise puta, a Slobodan jako los covek, neotesan, iz lose porodice.... sam sebe toliko srozava, da je to strasno. Prilici mu Luna u svakom smislu. Kristina usla da se igra i da ih vozi, i da uzme dobre pare. A tek ce da ga opeljesi i naplati sve kada izadje. Zena j

  • Kofer Snova

    28. decembar 2017 | 14:29

    Koje crno poštovanje i koja ljubav ? Ovo je strah od Lune i Teodore. Halo , oni su u rijaliti programu , za 5 minuta bi otkrili da je tajni zadatak i Luna i Teodora bi trebale da se nasmiju. Koji je to strah od tih 5 minuta. Bože sačuvaj. Dva glupsona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA