Bila sam užasno ružna, izgledala sam kao vanzemaljac! Luna pred Slobom pokazivala kako je izgledala, a evo šta je on uradio! (VIDEO)

- Debela, ogromna, glavata, buljava, klempava, ćelava - uživela se Luna Đogani u priču

  • 27

Luna Đogani ispričala je kakva je bila kao beba, kada se tek rodila, i rekla za sebe da je bila ružna kao lik iz filma "Gospodar prstenova". 

Više nemamo o čemu da pričamo: Luna opisala svoj odnos sa Slobom, pevač rekao da ona ima problem u glavi, Kija prevrtala očima! (VIDEO)

Luna je demonstrirala kako je izgledala, pokazala klempave uši, buljave oči... A Sloba je pokušavao da dremne za to vreme. Međutim, kada je video da od toga nema ništa - ustao je i otišao.

Printskrin: TV Pink

- Jedan, dva, tri... Tri plave dlake sam imala i ovakve uši! Ovolike oči, uši, glava velika...znaš kako sam bila ružna, ja sam kao vanzemaljac izgledala - pokazivala je Luna Andrijani kako je izgledala kad se rodila.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam kao onaj iz "Gospodara prstenova"...ista sam bila! Debela, ogromna, glavata, buljava, klempava, ćelava... - rekla je Luna Đogani.

Pogledajte kako je objašnjavala:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikoP

    7. januar 2018 | 19:16

    Iz vanzemaljca tog razvila si se u akrepa sa odvratnim ponasanjem!

  • Mica

    7. januar 2018 | 18:50

    Pa i sada si bas ruzna i to mnogo, a i karakter ti je ruzan.

  • Мирела

    7. januar 2018 | 18:59

    Ниси ни сад лепша ха ха

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA