≫ 

Ovo je kraj, Teodora, izvini za svaku suzu: Anđelo rekao da je za njega rijaliti završen, pa priznao koliko puta je pokušao da pobegne! (FOTO)

Anđelo je svima saopštio da ne želi više da učestvuje u rijalitiju

  • 13

Očigledno je da je Anđelo na ivici živaca, i noćas je na sastanku izjavio da više neće učestvovati u bilo kakvim aktivnostima u rijalitiju, i da želi u subotu da izađe u "Zadruge".

U besu bi možda naudila nekome u rijalitiju: Majka i sestra sakrile od Divne istinu o njenoj ćerkici Kristini

Anđelo je ustao čim je sastanak počeo i poručio da će nastojati da bude kratak.

- Želim da se obratim režiji, produkciji i Teoodri. Ja se isključujem, za mene je ovo kraj. Pokušao sam 30. decembra da preskočim ogradu, vratili su me, danas sam pokušao da izađem na vrata, vratili su me, još dva puta su me vraćali, i pošto to očigledno nije način da izađem odavde, neću više odgovarati na pitanja i komentarisati, više neću učestvovati u bilo kakvim aktivnostima, spavaću koliko hoću - rekao je očigledno potreseni Anđelo, koji je potom dodao:

Printskrin: TV Pink

- Okej sam, nisam u depresiji, odavde želim da izađem što pre. Izvinite za svaki loš trenutak ovde, Teodora hvala ti na svemu lepom, izvini na svakoj suzi, neće se ponoviti. Ne, mama, ne mogu ovde da pričam sa bilo kim, jednostavno jer ne mogu. Ulagali ste u mene, u moje obrazovanje, fudbal, a ja sam ušao u rijaliti i ulazio u konflikt sa nekim osobama koje to ne zaslužuju!

Printskrin: TV Pink

Ranković je potom svoje glasače zamolio da više ne glasaju za njega.

- Ne mogu da pobedim sebe, ne mogu da se smejem, želim da vidim mamu, ujaka, babu, svoje kuče, hoću da vidim svoje drugare, samo se isključujem iz ovoga. Molim vas, ne želim da ulazim u konverzacije. Preklinjem vas da me u subotu pustite da izađem - zaključio je Anđelo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lex

    10. januar 2018 | 01:56

    A Maca se sladi iza i posle kazete kako je neiskvarena osoba kojoj samo treba ljubavi.. pa ima razlog zasto ne moze niko da je voli.

  • Dragana

    10. januar 2018 | 05:31

    Andjelo divan si decko .Do pobede.

  • MAMAMIA

    10. januar 2018 | 07:03

    Andjelo ti si vrh mladić.ne treba tebi se ovo.>budi totslo neaktisn, i konačno ćeš izaći dabudeš sa svojim voljenima. Otkači ovu neurotičnu Teodoru, to nije devojka za tebe.Tvoja majka i ujaksu sto posto u pravu.Šta je bilo bilo je. Sve ostavi iza sebe i koračaj uzdignute glae .Ti zaslužuješ mnogo više od oe ludare koja se zove Zadruga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA