Prekršili pravila: Veliki šef zapretio Slobi i Luni kaznom ako ne pročitaju pismo koje mu je ona napisala, njih dvoje POBESNELI (VIDEO)

Sloba se iznervirao kada je čuo da mora da preda pismo koje je dobio od Lune

  • 10

Ljubavno pismo koje je Luna napisala Slobi za četiri meseca veze, izazvalo je potpuno neočekivano, novu frku u "Zadruzi".

Sloba i Luna proslavili četiri meseca veze, ona mu napisala pismo, iznenađeni Radanović blistao od sreće kada ga je pročitao! (VIDEO)

Sve je počelo pismom Velikog šefa koji je od Slobe i Lune tražio da odmah predaju pismo i da se ono pročita pred svima.

- Zadrugari, s obzirom na to da je komunikacija u "Zadruzi" dozvoljena jedino govorom, a da je svaka vrsta dopisivanja strogo zabranjena Luna će odmah predati pismo koje je dobila. S obzirom na to koliko ste puta opomenuti i koliko smo puta apelovali na sve vas i koliko puta je rečeno da je dopisivanje nedopustivo, pitamo se da li je moguće da šaljete i poklanjate pisma kao da je to sasvim jedna normalna stvar - pisalo je u pismu.

Sloba je besno prokomentarisao:

- Nisam ja njoj nego ona meni.

Prinstkrin: TV Pink

- Pismo sam pročitala sinoć u sobi naglas Milanu. Pismo sam ja njemu napisala, juče je bio neki naš datum. Ja sam mu napisala nešto što sam želela da mu kažem  - objasnila je Luna a Radanović je dobacio:

- Ja to pismo želim da čuvam zauvek i neću da ga predam.

- Ne, ne može da se pročita... ne krijem ništa, ne želim da čitam svima, nek' me kazne. To je moje pravo, to je moje pismo - zaključila je Luna.

Sloba i Luna o pismu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goxy

    14. januar 2018 | 15:55

    Ovo je vec bezobrazluk.Mozete i lap top da im donesete.Ne razumem zasto su oni uvek postedjeni.Ako si kriv ,kriv si.Najmanje je bitno cija je ona cerka,od neke smesne pevacice.Ruzno je sto ih odvajate a Kiju bez ustezanja pljujete,smisljate razne zavrzlame.Dovodite neke nebitne ljude u kucu.Od gospodje Dzeferovic necu moci da gledam ,ton njenjonog glasa je uzas pucaju stakla.Kazna po zasluzi!!!!Budite pravicni!!!

  • B B

    14. januar 2018 | 15:34

    Sta bi sa mobilnim ona se ni boga neboji da se boji nebi uradila to sto je uradila kskva majka takva i cerka

  • Ja

    14. januar 2018 | 16:03

    Ova samo pise ljubavna pisma i Cecinom sinu je pisala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA