Alo, ljubavi mamina, što se ne javljaš... nemoj da te provale za telefon: Anabela objavila snimak "RAZGOVORA" sa Lunom! (VIDEO)

Anabela je objavila dva snimka koji su izazvali mnogo komentara

  • 24

Posle silnih spekulacija da li Luna ima mobilini telefon u "Zadruzi", njena majka Anabela je na svom Instagram profilu objavila dva snimka svojih "razgovora" sa ćerkom.

Vole vas vaše rasturačice, nismo Luna i ja krive što smo fatalne! Anabela pobesnela pa javnosti uputila nikad žešću poruku! (FOTO)

Dok je vozila, Anabela je pozvala Lunin broj, a potom je kameru uperila na drugi telefon koji je stajao pored nje, koji je zvonio dok je na ekranu pisalo: majka.

- Što se ne javlja ova Luna. Alo, javi se Luna, pa mama je - nastavila je Anabela sa svojom predstavom.

 
A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Potom se Anabela pretvarala da priča sa ćerkom.

- Alo, ljubavi mamina, srce mamino, što se ne javljaš, pa zovem te... Aha, imali ste sastanak, pa šta je bilo. Uzeli ti pismo, pa šta ima veze. Jedva čekam da ga pročitam... Šta si pisala... Ej, nemoj da te provale za telefon, molim te, ma nek' oni pričaju šta hoće, 'ajde ćao - zaključila je Anabela koja je očigledno na ovaj način htela da pokaže da se kod nje nalazi Lunin mobilni.

 
A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coco

    14. januar 2018 | 16:34

    Odmah napisati kaznu za telefoniranje bez blutut slusalice i nebezbedne voznje!!!

  • Zis

    14. januar 2018 | 18:01

    Ovo je kao trebalo da bude smesno ????

  • Zak

    14. januar 2018 | 16:44

    Jel kod nas snimak dovoljan dokaz za kaznjavanje zbog koriscenje mobilnog telefons u toku voznje? Ako pokusaju da se operu da je snimljeno u drugoj drzavi molim da se ta izjava i snimak upute navedenoj drzavi da bi oni mogli da reaguju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA