Mama, tvoja ćerka nije narkoman! Matora se u suzama obratila svojoj porodici, Zorana joj se izvinila, a onda je počeo rusvaj! (VIDEO)

- Znam da moji plaču, da je kući katastrofa... meni je savest mirna - poručila je Matora

  • 10

Nakon urađenog testa na narkotike, Matora se vratila u "Zadrugu" i obratila se svojoj porodici zbog svega što se dogodilo. Takođe, i Zorana se izvinila Jovani zbog optužbi da je Matora "vukla belo u WC-u".

Posle optužbi da se drogirala u "Zadruzi", Matoru odveli na testiranje: Uplakana Jovana se vratila, saopšteni rezultati testa! (VIDEO)

Matora je kroz suze poručila svojonj porodici:

- Prvo želim da se izvinim svojoj porodici što sam uopšte dozvolila ovako nešto da se desi ovde. Nisam ja kriva, izvinite. Ćerka vam je priznala ovde da je biseksualka, još da ispadne je i narkoman, to je baš lepo, treba porodica da se ponosi s tim. Znam da moji plaču, da je kući katastrofa... meni je savest mirna.

Printskrin: TV Pink

- Niste svesni kakvu ste lavinu izazvali i štetu napravili, ne samo mojoj porodici, nego i samoj produkciji. Rađena su mi dva testa, jedan iz krvi koji je direktno poslat u Nemačku na ispitivanje, drugi iz urina, i oba su negativna - objasnila je Jovana.

Printskrin: TV Pink

- Želim da kažem mojoj mami, da tvoja ćerka nije narkoman, javno ti se izvinjavam, i ti i tata treba da budete ponosni jer nijednog trenutka, nikada nisam ovde slagala. Niti se stidm niti kajem, a nek' svakom ide na dušu kako i šta priča - zaključila je Matora.

Printskrin: TV Pink

Potom se Zorana izvinila Matoroj.

- U tom periodu ja sam bila u katrastofalnom stanju, Jovana je neko ko je uvek zaista pričala iskreno o sebi i svom životu i kroz neke njene priče ja sam zaključila na svoje nahođenje neke stvari... Ja se javno izvinjavam Jovani i njenoj porodici, ali mi je mnogo krivo što ta priča nije potegnuta do danas. Krivo mi je što Sanja i Andrijana koje su znale za to, nisu komentarisale - ispričala je Zorana i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Ljudi, ja sam iskrena osoba, ja ne znam da lažem. Ja sam posle toga sela na ovu je*enu klupu i pomislila: "Je*o te, mogla sam da izvučem...". Tu noć sam popi*dela i svašta sam rekla, i ta situacija je dovela da izgovorim to što sam rekla. Ja sam to tako videla u tom trenutku, učinilo mi se, i izvinjavam se.

Međutim, to je bio samo početak nove svađe, Zorana je počela da se prepire sa Andrijanom i Sanjom, i nastao je totalni haos.

Matora se obraća porodici i Zoranino izvinjenje:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. januar 2018 | 14:59

    Ova izjavljuje da je poslat uzorak krvi u nemacku putem interneta??? Pa kako se to salje, dajte naucite me pa da posaljem drugarovoj deci bar po cokoladu u Nemacku. Mogu da se posalju rezultati krvi putem interneta ali uzorak nikako. Ko koga ovde pravi budalama?

  • Rogozin

    20. januar 2018 | 12:35

    "Jedan iz krvi koji je odmah poslat u Nemackoj, a drugi iz mokrace i oba su negativni". Cime su oni to poslali krv za Nemacku u laboratoriju na ispitivanje, i kako je moguce da se dobije rezultat za sat vremena? Da nije Supermen odneo krv na analizu?

  • Rogozin

    20. januar 2018 | 13:54

    Zasto se iznose lazi u vezi sa testom? Sama Jovana je napravila lapsus izgovarajuci laz da je test iz krvi negativan poslat u Nemacku i stigao iz iste za sat vremena. Da li oni misle da ako su zadrugari glupi i nisu primetili sta je ona rekla po povratku, da su i gledaoci takodje glupi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA